Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Cīņa starp Aldo un Makgregoru notiks vasaras vidū

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Cīņa starp Aldo un Makgregoru notiks vasaras vidū
Hosē Aldo (no kreisās) un Konors Makgregors
Foto: foxsports.com

Titula cīņa starp patreizējo UFC pusvieglā svara čempionu brazīlieti Hosē Aldo (25-1-0) un obligāto titula pretendentu īru Konoru Makgregoru (17-2-0), kurš tiesības cīnīties par titulu nopelnīja uzvarot vācieti Denis Sīveru (22-10-0), notiks 11. jūlijā Lasvegasā (ASV) nevis maijā kā tas bija plānots iepriekš.

Šobrīd UFC pusvieglā svara čempiona josta pieder brazīliešu atlētam Hosē Aldo, kurš par šīs organizācijas čempionu kļuva 2010. gadā. Viņš aizvadījis septiņas titula aizstāvības cīņas un uz doto brīdi uzkrājis astoņpadsmit cīņu uzvaru sēriju.

Starp Aldo „upuriem” ir tādi cīņu sporta spīdekļi kā Uraija Feibers (32-7-0), Frenkijs Edgars (18-4-1), Čads Mendezs (16-2-0), Maiks Brauns (26-9-0) u.c.

Tagad Hosē Aldo priekšā stāv kārtējais eksāmens. Šoreiz tas būs bravūrīgais īru cīkstonis Konors Makgregors, kurš pateicoties savai asajai mēlei un efektīvajām uzvarām ieguvis ļoti lielu popularitāti. Sākotnēji bija plānots, ka šī divkauja notiks 23. maijā Lasvegasā (ASV), bet tomēr tā pārcelta uz 11. jūliju.

Makgregors tiesības cīnīties par UFC čempiona titulu nopelnīja 15. janvāra šovā „UFC Fight Night 59”, kas notika Bostonā (ASV), uzvarot Vācijas pārstāvi Denisu Sīveru. Lai arī starp viņa sakautajiem cīkstoņiem nav tādu superzvaigzņu kādi atrodami Aldo statistikā, Makgregors, kurš UFC rindās aizvadījis vien piecas cīņas, četrās izpelnījies kādu no UFC izsniegtajiem 50, 000 ASV dolāru lielajiem bonusiem par „labāko nokautu” un „labāko izpildījumu”.

Tas liek domāt, ka Makgregors ir ne tikai liels runātājs, bet arī darītājs, kuram ir lielas iespējas Hosē Aldo sarūpēt otro zaudējumu karjerā un atņemt viņam piederošo UFC pusvieglā svara čempiona titulu.

Izmantotie resursi:
UFC and MMA News, Rumors, and Blog by...

     [+] [-]

, 2015-01-29 14:41, pirms 9 gadiem
Lai kā man patiktu gan Makgregora personība, gan viņas cīņas stils, es neredzu kā viņš varētu uzvarēt Aldo.

     [+] [-]

, 2015-01-30 12:04, pirms 9 gadiem
Manuprāt variantu Makgregoram uzvarēt ir vairāk nekā līdz šim daudziem pretendentiem.Nav tas Aldo tāds dievs kā viņu mālē,turklāt fiziskais viņam ne sūda nav,ja viņu visu laiku kāds spiestu un ietu virsū Velaskeza stilā,viņš ātri izpumpētos un būtu čauu...pēdējās cīņās jau tā ekonomiski Aldo cenšas kustēties, bet nu tās jau manas domas

  +1 [+] [-]

, 2015-01-31 19:34, pirms 9 gadiem
Mendess diezgan labi spieda visu cīņu un Aldo izturēja. Makgregoram ir laba kāju darbība un domāju tiešu uz to Aldo mērķēs - pirmajos divos raundos bliezīs pa kājām, padarīs Makgregoru lēnu un pēc tam piebeigs vēlākajos raundos, kuros Makgregors nekad nav viesojies. Bet tas ir tikai mans viedoklis.