Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Notiks cīņa starp smagsvariem Bārnetu un Rotvelu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Notiks cīņa starp smagsvariem Bārnetu un Rotvelu
Džošs Bārnets (no kreisās) un Bens Rotvels
Foto: sherdog.com

30. janvāra cīņu šovu “UFC on FOX 18” papildinājis smagsvaru pāris: bijušais UFC smagā svara čempions leģendārais Džošs Bārnets (34-7-0) aci pret aci stāsies pret citu cīņu sporta veterānu Benu Rotvelu (35-9-0).

Viens no MMA sporta pionieriem trīsdesmit astoņus gadus vecais amerikāņu smagsvars Džošs Bārnets savu pēdējo cīņu aizvadīja šā gada septembrī Japānā, kurā pēc punktiem uzveica bijušo IFL čempionu Roju Nelsonu (20-12-0). Bet pirms šī mača viņš ieturēja divu gadu pauzi.

Neskatoties uz Bārneta zīmīgo vecumu, viņš vēl joprojām cer, ka viņam tiks dota vēl viena iespēja kāpt UFC čempiona tronī, taču tuvākajos plānos viņam ir uzvarēt gaidāmajā cīņā.

Džošam janvārī pretī stāsies cits cīņu sporta veterāns, trīsdesmit četrus gadus vecais Bens Rotvels, kurš uz doto mirkli uzkrājis trīs cīņu uzvaru sēriju pār Metu Mitrioni (9-4-0), Alisteru Overīmu (39-14-0) un Brendonu Veru (13-7-0).

Benam šā gada oktobrī bija ieplānota cīņa ar Stīpi Miočiču (13-2-0) par iespēju uzvaras gadījumā nākamajā divkaujā cīnīties par UFC čempiona titulu, taču Stīpe guva savainojumu un paredzētais mačs tika atcelts.

Gaidāmais mačs starp Bārnetu un Rotvelu saglabā zināmu intrigu. Džošs ir viens no pasaules labākajiem smagā svara greplinga meistariem, kurš arī cīņā stājā ir pietiekami bīstams, bet Bens pēdējos mačos pierādīja, ka arī viņa pulveris vēl joprojām ir sauss. Kā nekā pēdējos trīs mačos izcīnīta trīs pārliecinošas, priekšlaicīgas uzvaras.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2015-11-28 10:35, pirms 8 gadiem
FjŪrijs, BĀrnets, StĪpe

Kas te notiek..??