Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Serrone pagarina līgumu ar UFC vēl uz astoņām cīņām

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Serrone pagarina līgumu ar UFC vēl uz astoņām cīņām
Donalds Serrone
Foto: ufc.com

Kādreizējais UFC un WEC vieglā svara čempionu titulu pretendents amerikānis Donalds Serrone (31-7) pagarinājis līgumu ar pasaules vadošo MMA organizāciju UFC vēl uz astoņām cīņām.

Trīsdesmit trīs gadus vecais Serrone zem UFC karoga startē kopš 2011. gada, brīža, kad organizāciju WEC, kuru viņš pirms tam pārstāvēja, pārpirka “Zuffa LC”, kurai tobrīd piederēja UFC.

Pasaules ietekmīgākās MMA organizācijas rindās amerikānis aizvadījis divdesmit divas cīņas, no kurām astoņpadsmit mačos izcīnījis uzvaras. Pēdējo maču Donalds aizvadīja pirms nedēļas, kurā svinēja uzvaru pār Riku Storiju (19-9).
Jau pēc šīs divkaujas, kura viņam bija pēdējā pēc iepriekšējā līguma, Serrone publiski izteicās, ka negrasās meklēt sev jaunu darba vietu un vēlas palikt UFC.

“Es nekur neiešu. Es parunāju ar jauno UFC direktoru Ariju Emanuelu, uz izskatās, ka viņi apmierināti ar manu sniegumu,” preses konferencē pēc cīņu šova “UFC 202” izteicās Donalds Serrone. “Es jūtos kā šī sporta veida veterāns, taču man patīk cīnīties UFC, tā ir mana narkotika.”

UFC ar Serroni, kurš pērngad decembrī mēģināja savā īpašumā iegūt UFC vieglā svara čempiona titulu, noslēguši līgumu uz astoņām cīņām, kas nozīmē, ka šo sportistu pasaules lielākās MMA organizācijas rindās redzēsim vēl ilgu laiku.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...