Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Oleiņiks parakstījis līgumu ar UFC

Oleiņiks parakstījis līgumu ar UFC
Aleksejs Oleiņiks (no kreisās) cīņā pret Mirko Filipoviču. Foto: mixfight.ru

Divkārtējais pasaules čempions cīņas sambo ukrainis Aleksejs Oleiņiks (48-9-1) paziņojis, ka parakstījis līgumu ar pasaulē spēcīgāko MMA organizāciju UFC ("Ultimate Fighting Championship").

"Mēs ilgu veicām pārrunas ar UFC, taču katru reizi saņēmām vienu un to pašu atbildi: "Mēs jums sekojam līdzi, un, ja nu kas – mēs jūs pasauksim". Tagad man ir dalītas sajūtas – no vienas puses man ir nogurums no otras – prieks, ka viss noticis veiksmīgi," sacīja 36 gadus vecais Oleiņiks.

"Gribu pateikt paldies klubam "Oplot", kurā trenējos. Ceru, ka tas [līgums ar UFC] pievērsīs papildus uzmanību arī klubam. Turklāt UFC grib parakstīt vēl vienu mūsu cīkstoni Bekbulatu Magomedovu (11-0), kurš 30.novembrī Ķīnā aizvadīs titulcīņu pret Guanu Vanu (12-0-1). Starp citu, arī Bekbulata pretinieku gaida UFC."

Jāatgādina, ka 8.novembrī Aleksejs Oleiņiks ar žņaugšanas paņēmienu pieveica leģendāro horvātu cīkstoni Mirko "Krokopu" Filipoviču turnīra "Leģenda - 2" ietvaros. Tas kļuva par Oleiņika devīto panākumu pēc kārtas. Jāpiebilst, ka savulaik Oleiņiks pārstāvējis organizāciju "Bellator".

Izmantotie resursi:
Всё о спорте на SOVSPORT.RU. Советский Спорт...


, 2013-11-26 21:20, pirms 10 gadiem
UFC ari tolks no 36 gadīga veterāna , Mirko ari paprovēja un nekas nesanāca. Sviests no UFC puses.
, 2013-11-26 21:21, pirms 10 gadiem
Aknas čupā rakstīja: UFC ari tolks no 36 gadīga veterāna , Mirko ari paprovēja un nekas nesanāca. Sviests no UFC puses.
Naudu grib.
, 2013-11-26 21:57, pirms 10 gadiem
Aknas čupā rakstīja: UFC ari tolks no 36 gadīga veterāna , Mirko ari paprovēja un nekas nesanāca. Sviests no UFC puses.
no UFC puses tas nav sviests. Dana White vienkarsi grib paradit pasaulei kartejo reizi, ka tie, kas ir labakie citas ligaas ir vajaki par vina parastajiem cikstoniem. Tirais marketings un slavas celsana.
, 2013-11-28 07:16, pirms 10 gadiem
ko jūs tur muldat? UFC tak cenšas arī izplesties Krievijā un attiecīgi pašmāju talanti nebūt nekaiš. tak pašlaik viņiem (laikam) vienīgie no Krievijas ir rusificēti čečeņi.

+ it kā smagsvaru viņiem būtu par daudz.
, 2013-11-28 11:41, pirms 10 gadiem
Bobu Sapu veel lai panem
, 2013-11-29 11:22, pirms 10 gadiem
Grib piesaistīt Ukraiņu skatītājus.
Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).