Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Artūrs Gorlovs Slovākijā izcīna karjeras desmito uzvaru

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Artūrs Gorlovs Slovākijā izcīna karjeras desmito uzvaru
Artūrs Gorlovs (otrais no kreisās) pēc cīņas ar Ivo Zedničeku
Foto: enfusion-tv.com

IFA pasaules čempions kikboksā rīdzinieks Artūrs Gorlovs (10-1, 5 KO) Slovākijā notiekošajā cīņu šovā „Enfusion Fight Night” savā statistikā ierakstīja profesionālās kikboksera karjeras desmito uzvaru, trīs raundu cīņā pēc punktiem uzveicot čehu kikbokseri Ivo Zedničeku (38-11-1, 18 KO).

Izlidojot no Latvijas uz Slovēkiju, IFA pasaules čempions Artūrs Gorlovs domāja, ka cīnīsies ar Eiropas čempionu kikboksā slovāku Tomašu Šenkiru (44-9, 17KO), taču dienu pirms paša mača, preses konferences laikā pasākuma organizatori latvietim paziņoja, ka viņš tomēr ringā dūres krustos ar čehu sportistu Ivo Zedničeku.

Protams, par šo faktu nedaudz bija sašutusi Gorlova komanda, taču to nevarēja manīt ringā, jo jau no pirmā raundu līdera lomu uzņēmās divdesmit divus gadus vecais rīdzinieks. Artūrs ieturēja distanci, lai varētu strādāt sev izdevīgā manierē.

Gorlovam bija daži labi momenti, lai cīņu, iespējams, beigtu ar nokautu, taču viņš bija piesardzīgs un nemetās virsū par cik par pretinieka maiņu uzzināja tikai dienu pirms mača un viņam bija maz informācijas par Zedničeku.

Latvijas sportists izcīnīja uzvaru pēc punktiem ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu, tādejādi rehabilitējoties pēc martā Grieķijā piedzīvotā zaudējuma, ko viņam sarūpēja marokānis Ismaels el Bruzini (34-4-3, 22 KO).

Izmantotie resursi:
Enfusion TV Reality - Live