Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Velentīna Overīma cīņa ar Pedro Rizo notiks martā

Velentīna Overīma cīņa ar Pedro Rizo notiks martā
Valentīns Overīms
Foto: sherdog.com

Bijušais Strikeforce un DREAM smagā svara čempions Alisters Overīms šodien nāca klajā ar paziņojumu, ka viņa vecākais brālis, bijušais organizāciju Strikeforce un PRIDE cīkstonis Valentīns Overīms (31-29-0) 24. martā Milānā (Itālijā) cīnīsies ar trīskārtējo UFC smagā svara čempiona titula pretendentu Pedro Rizo (19-9-0).

„Jaunumi! Mans brālis 24. martā Milānā cīnīsies ar Pedro Rizo. Grandioza divu veterānu cīņa. Viņiem abiem ir tonna pieredzes,” masu medijiem ziņoja Alisters Overīms.

Cīņa notiks cīņu šova „Fight Code 24” ietvaros, kur vienā no galvenajām cīņām dūres krustos pazīstamie kikbokseri Arturs Kušenko(48-9-1) ar Džiordžio Petrosjanu (70-1-2).

Valentīns Overīms cīņu apritē atgriežas pēc pērnā gada jūnijā ciestā zaudējuma Čadam Grigsam, kas pārrāva holandietim trīs cīņu uzvaru sēriju. Tika uzveikti Rejs Sefo, Katalins Zmaradnescu un Tengizs Tedoradze.

Savukārt Pedro Rizo pēdējo reizi ringā manīts tikai 2010. gada jūlijā. Brazīlietis ir iekrājis trīs uzvaras pēc kārtas… viņš uzveicis Džefu Monsonu, Geriju Gudridžu un pēdējā aizvadītajā mačā viņš pieveica bijušo UFC čempionu Kenu Šamroku. Interesants fakts, ka Rizo ir vienīgais cilvēks uz zemes, kuram izdevies nokautēt bijušo UFC smaga svara čempionu Džošu Bārnetu.

Izmantotie resursi:
UFC News and MMA News, UFC Rumors, Rankings,...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...


Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).