Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Valts Višņevskis oktobrī cīnīsies ar Kostello van Stīni

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Valts Višņevskis oktobrī cīnīsies ar Kostello van Stīni
Valts Višņevskis
Foto: tmfight.com

Baltijas vidējā svara MMA čempions, kuldīdznieks Valts Višņevskis (9-6-0), kurš pirms gada cīnījās arī par Eiropas čempiona titulu, 18. oktobrī „Arēnā Rīga” aizvadīs trīs raundu cīņu ar Nīderlandes čempionu amatieru MMA Kostello van Stīni (3-1-0).

Pirms diviem gadiem divdesmit sešus gadus vecais „TM fighting team” sportists Valts Višņevskis uzveicot titulēto Lietuvas pārstāvi Rimgaudu Kutkaiti (12-18-0) tika kronēts par Baltijas vidējā svara čempionu.

Pēc panākuma pār Kutkaiti kuldīdznieks aizvadīja divus reitinga mačus, kuros izcīnīja uzvaras pār Arturas Liutiku (3-15-1) un Nikolaju Karpačovu (0-4-0), un viņam tika piedāvāta titula cīņa par organizācijas Bushido vakanto Eiropas pussmagā svara čempiona jostu ar Kurasao cīkstoni Mičelu Adalenu (6-3-0). Ļoti saspringtā un līdzīgā cīņā uzvaru pēc punktiem izcīnīja Adalena.

Jāatzīmē, ka Višņevska – Adalenas mačs portāla Sportacentrs.com versijā tika atzīts par 2013. gada labāko MMA cīņu.

Pēc zaudējuma cīņā ar Adalenu kuldīdznieks aizvadīja divkauju ar baltkrievu sportistu Aleksandru Sviridu (4-3-0), kurā svinēja ātru un pārliecinošu uzvaru.

Oktobrī Višņevskim pretī stāsies nīderlandietis Kostello van Stīnis, kurš MMA izvadījis četras cīņas, no kurām trijās izcīnījis uzvaras.

Vienīgo zaudējumu nīderlandietim sarūpēja beļģis Fēlikss Moreno (1-0-0), bet viņš uzveicis savus tautiešus Benaisu Emailu (0-1-0), Endiju Pītersu (0-1-0) un Elamu Vijnu (0-1-0).

Izmantotie resursi:
"TM FIGHTING TEAM"
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2014-07-24 17:55, pirms 10 gadiem
Tikai šādās līgās var izkrucīt tā,ka sitot salagas tiek piedāvāta cīņa par jostu...