Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Gustafsonam trauma, viņu cīņā ar Džonsu aizvietos Kormjē

Gustafsonam trauma, viņu cīņā ar Džonsu aizvietos Kormjē
Džons Džonss (no kreisās) un Daniels Kormjē
Foto: bleacherreport.com

Treniņu procesā ceļgala savainojumu guvis zviedru pussmagā svara cīkstonis Aleksandrs Gustafsons (16-2-0), sakarā ar ko viņam ies secen 27. septembrī ieplānotā titula cīņa ar UFC pussmagā svara čempionu Džonu Džonsu (20-1-0). Zviedra vietu ieņems Daniels Kormjē (15-0-0).

Ilgi gaidītā revanša cīņa starp patreizējo UFC pussmagā svara čempionu Džonu Džonsu un zviedru cīkstoni Aleksandru Gustafsonu tomēr nenotiks. Pie vainas ir Gustafsona treniņos gūtais ceļgala savainojums.

Pēc pirmā Gustafsona – Džonsa mača, kurš beidzās pēc punktiem un uzvaru tika pietiesāta čempionam, vairāki eksperti norādīja, ka šajā divkaujā stiprāks tomēr bija zviedru sportists. Par to bija pārliecināts arī pats Gustafsons, taču viņam atkal kāds laiks būs jāpagaida, lai varētu pierādīt, ka ir stiprāks.

Aleksandra vietu ieņems līdz šim neuzvarētais Daniels Kormjē starp, kura „upuriem” ir leģendārie Dens Hendersons (30-12-0), Frenks Mirs (16-9-0), Džošs Bārnets (33-7-0) un Antonio Silva (18-5-1).

Kormjē jau ilgāku laiku dzenas pakaļ Džonsa piederošajai UFC čempiona titulam, pārvēršot sportiskās attiecības par personisku lietu. Beidzot Daniela sapņi piepildījušies un viņam 27. septembrī cīņu šova „UFC 178” ietvaros tiek dota iespēja dūres krustot ar pašu čempionu Džonu Džonsu, kurš pussmagā svara divīzijā valda kopš 2011. gada marta.

Izmantotie resursi:
MMAjunkie | UFC and MMA news, rumors, live...


, 2014-07-24 07:30, pirms 10 gadiem
Laime nelaimē. Potenciāli vēl interesantāka cīņa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-07-24 14:47, pirms 10 gadiem
Jo intresantāk! Sī vnk būs gada kauja. Turam īkšķus pa jones
, 2014-07-26 11:03, pirms 10 gadiem
Man šī ziņa ir ieriecinoša! Es atkal turēšu īkšķi par DC. Iepaticies viņa eksplozīvais un dinamiskais cīņas stils.
, 2014-07-26 21:54, pirms 10 gadiem
nu nez, šķiet pa agru, bet nu labi - var jau arī kā Dilašāvs pret Barao.
, 2014-07-30 18:37, pirms 10 gadiem
hellpickle rakstīja: nu nez, šķiet pa agru, bet nu labi - var jau arī kā Dilašāvs pret Barao.
Kas par agru, paskaties ko DC ir sasitis, ja jau smagajaa svaraa vins atteicaas no titula ciinjas tad domaa ka sheit vinam buus daudz gruutaak? Domaaju ka vismaz tikpat labi kaa smagajaa svaraa.
, 2014-07-30 21:47, pirms 10 gadiem
Valents rakstīja: Kas par agru, paskaties ko DC ir sasitis, ja jau smagajaa svaraa vins atteicaas no titula ciinjas tad domaa ka sheit vinam buus daudz gruutaak? Domaaju ka vismaz tikpat labi kaa smagajaa svaraa.
smagsvaros ir mazliet čābīgi ar talantiem. Mirs (par vecu), Bārnets (it kā ok, grūti pateikt pēdējā laikā nav bijuši iespaidīgi pretinieki, lai saprastu, cik labs ir; pret braunu varētu norakstīt nelielu neveiksmi), Silva (abas UFC uzvaras diezgan lielas cūcenes, pārējo pats gan jau zini) mani īpaši "neiespaido".

LHW - Patriks Kastastāds? un vectētiņš Dens.

Būtu pret Evansu izgājis un izsmērējis, tad moš, bet nu ar to, kas ir, nu ir kā ir.
, 2014-08-05 11:58, pirms 10 gadiem
Kaut kā man ir aizdomas,ka DC neko vairāk kā Texeira Džonsam nebūs spejīgs izdarīt.
Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).