Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Kikbokseris Gorlovs cīnīsies Itālijā pret vietējo čempionu Šiopu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Kikbokseris Gorlovs cīnīsies Itālijā pret vietējo čempionu Šiopu
Artūrs Gorlovs
Foto: Kunlun Fight

Latvijas titulētākais vidējā svara (- 85 kg) kikbokseris, organizācijas IFA pasaules čempions Artūrs Gorlovs (14-3, 5 KO) savu nākamo cīņu aizvadīs 26. martā Itālijā, kur cīņu šova “Dominent Event” vakara centrālajā mačā krustos dūres ar pazīstamo itāļu sportistu Kiprinu Šiopu (22-6, 15 KO).

Sākotnēji bijušajam WKN pasaules čempionam Šiopam šajā pasākumā dūres bija paredzēts krustot ar savu tautieti Džuzepi Domeniku, taču viņš treniņu procesā lauza roku un bija spiests atteikties no divkaujas ar Kiprianu.

Pirms nedēļas aizvietot savainoto Domeniku tika piedāvāts Spānijā dzīvojošajam Latvijas sportistam Artūram Gorlovam, kurš trenējas kopā ar pasaules kikboksa superzvaigzni ukraini Artūru Kišenko (68-13-1, 36 KO).

Gorlovs, kurš vēl nesen startēja pasaules otras prestižākās kikboksa organizācijas “Kunlun Fight” turnīrā par iespēju cīnīties par pasaules čempiona titulu, bez liekas apdomāšanās piekrita cīņai, jo viņš vienmēr teicis, ka vēlas cīnīties ar labākajiem.

"Noskaņojums uz cīņu ir labs. Pretinieks ir spēcīgs, tāpēc gatavojos sarežģītai cīņai," portālam Sportacentrs.com atklāja divdesmit piecus gadus vecais Gorlovs.

Arī Kiprians Šiopu noskaņots grūtam mačam: “Esmu priecīgs, ka Domeniku aizvietos tieši Gorlovs. Viņš ir ļoti labs cīkstonis. Tā būs cīņa, kurā stiprāko noskaidros īsti vīri. Esmu lieliskā formā! Gatavojos uzvarēt! Pateicoties manu fanu atbalstam, esmu pārliecināts savos spēkos.”