Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

NBA zvaigzne Darko Miličičs debitē kikboksā ar zaudējumu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

NBA zvaigzne Darko Miličičs debitē kikboksā ar zaudējumu
Darko Miličičs
Foto: freep.com

Bijušais Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) spēlētājs serbs Darko Miličičs, kurš šā gada septembrī paziņoja par profesionālā basketbolista karjeras beigšanu, savā dzimtenē Serbijā debitēja profesionālā kikboksa ringā, taču šajā debijā tika gūts savainojums un piedzīvots zaudējums cīņā pret Radovanu Radojčinu.

Divdesmit deviņus gadus vecais Darko Miličičs NBA tika draftēts 2003. gadā, bet pēc deviņu gadu ilgas spēlēšanas pasaules spēcīgākajā basketbola līgas rindās 2012. gadā viņš pārtrauca darba attiecības ar savu pēdējo pārstāvēto klubu un atgriezās dzimtenē.

Šo deviņu sezonu laikā, ko Miličičs pavadīja NBA, viņš uzspēja uzspēlēt sešos dažādos klubos, taču karjeras lielākie sasniegumi tika izcīnīti tieši ar viņa pirmo NBA klubu Detroitas „Pistons” komandu, kuras sastāvā serbs 2004. gadā tika kronēts par NBA čempionu.

Neskatoties uz lieliskajiem panākumiem basketbola laukumā Darko līdzīgi kā savulaik to izdarīja Latvijas basketbolists Kaspars Kambala, pievērsās cīņas sportam, konkrēti - kikboksam.

Debija profesionālajā kikboksā bijušajam basketbolistam notika viņa dzimtajā Serbijā pret savu tautieti, kurš praktizējas MMA cīņās - Radovanu Radojčinu. Diemžēl pirmā cīņa kikboksa ringā priekš Miličiča neizdevās tik veiksmīgā kā daudzi viņa fani bija gaidījuši.

Bijušais basketbolists, lai arī augumā bija manāmi raženāks nekā viņa oponents, viņa sitienu tehnikā bija jūtams brāķis, ko izmantoja Radojčins, apspēlējot Darko tīri taktiski. Otrajā raundā Miličičs satraumēja labās kājas apakšstilbu un ringa tiesnesis bija spiests apstādināt cīņu, par uzvarētāju pasludinot Radovanu Radojčinu.

Izmantotie resursi:
Yahoo Sports – Sports News, Scores, Rumors,...

  +1 [+] [-]

, 2014-12-23 09:24, pirms 9 gadiem
NBA zvaigzne ? un par NBA čempionu es viņu gluži nesauktu, viņš tajā Pistons komandā visus finālus sildīja beņķi un padeva dvieļus.

  +2 [+] [-]

, 2014-12-23 16:16, pirms 9 gadiem
ventilators rakstīja: NBA zvaigzne ? un par NBA čempionu es viņu gluži nesauktu, viņš tajā Pistons komandā visus finālus sildīja beņķi un padeva dvieļus.
Nu protams, kas viņš par zvaigzni. Domāju, ka šis uzraksts bija vairāk attiecināts uz cerībām, kādas uz viņu tika liktas, jo - 2003 NBA draft:

1. LeBron James
2. Darko Miličić
3. Carmelo Anthony
4. Chris Bosh
5. Dwyane Wade

  +2 [+] [-]

, 2014-12-23 16:20, pirms 9 gadiem
Tāds pats kā Andris. Sapelnīja naudu un pietiek. Tagad pakausies. Varētu AB izaicināt uz kikboksa maču un paspārdīt Andriņu.