Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Sergejs Deņisovs: „Meija necīnīsies ar Skrīveri”

Sergejs Deņisovs: „Meija necīnīsies ar Skrīveri”
Sergejs Deņisovs
Foto: ventasbalss.lv

Vakar publiskajā telpā nonāca youtube.com izvietots video, kurā Latvijas viens no labākajiem MMA cīkstoņiem Edgars Skrīvers (6-1-0) izaicināja uz MMA cīņu Ventspils kikbokseri Aigaru Meiju. Ventspilnieks pēc sarunas ar savu treneri Sergeju Deņisovu nolēma atteikties no mača ar Skrīveri, taču neizslēdz iespēju cīnīties ar tukumnieku kaut kad nākamā gada sākumā.

Sportistiem bija ieplānots dūres krustot jau pērngad Saldū, taču nedēļu pirms nospraustā MMA mača Aigars Meija piedalījās Latvijas čempionātā kikboksā, kur guva smagu savainojumu un cīņa ar tukumnieku bija jāatceļ.

Taču paejot gadam Edgars nolēma atkal izaicināt Meiju uz divkauju, saceļot pamatīgu ažiotāžu ap šo cīņu.

„Meija ar Skrīveri necīnīsies! Edgaram profesionālajā MMA jau ir septiņas cīņas, taču Aigars vēl ir tikai debitants. Kā arī divas nedēļas, lai sagatavotos ir par maz,” lēmumu nelaist Aigaru ringā pret Edgaru Skrīveri pieņēma Meijas treneris, kādreizējais MMA cīkstonis Sergejs Deņisovs.

„Pirms gada cīņai piekritām, jo Skrīveram bija tikai dažas cīņas, taču tagad viņam aiz muguras ir ļoti daudzi mači. Bet Meija pagaidām vēl MMA nav aizvadījis nevienu cīņu. Viņš uzkrās nedaudz pieredzes un tad arī redzēsiet cīņu ar Skrīveri. Aigars ir ar mieru iziet ringā kaut vai šovakar, taču lēmumus pieņem nevis sportists, bet gan treneris.”

Jāpiemin, ka bijušais kikbokseris Aigars Meija debiju MMA aizvadīs 24. novembrī „Radisson Blue Hotel”, bet viņa pretinieka vārds vēl nav zināms, taču domājams, ka tas arī būs kāds no šā sporta veida debitantiem.

„Plānotais pretinieks atteicās. Bet visu cieņu Aigaram, kā arī veiksmi gaidāmajā cīņā 24. novembrī,” caur Tviteri sapratni un cieņu par argumentēto Meijas atteikšanos izteica Edgars Skrīvers.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...


, 2012-10-27 12:28, pirms 11 gadiem
Un pareizi dara, nav jau īsti vienlīdzīgi izsaukt uz cīņu pretinieku, kuram ir cits cīņas stils...tikpat labi jau var uzrīkot cīņu pēc kikboksa noteikumiem, no kuras Meija varbūt neatteiktos.
Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).