Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: K1GLORY

M.Didžus un H.Madelāns gūst pārliecinošas uzvaras ''Battlefield'' šovā.

Cīņu šovā „Battlefield” Sestdienas vakarā, Kuldīgas sporta hallē norisinājās cīņas pēc K-1 noteikumiem no kurām galvenajās cīņās startēja Baltijas čempioni Hārdijs Madelāns un Māris Didžus. Cīņas aizvadīja pret titulētajiem Lietuviešu brāļiem Šopiem.

M.Didžus pirmo raundu iesāka savā ierastajā stilā un strādāja agresīvi tālajā distancē jau pirmajās sekundēs satricinot savu pretinieku ar spēcīgiem sitieniem. Otro raundu aizvadīja lidzīgi pievienojot spēcīgus sitienus ar ceļiem, kas atsaucās arī uz trešo raundu. Trešais raunds lietuviešu sportistam bija liktenīgais. Lietuvietis izlaida spēcīgu sitienu korpusā ar kāju un atradās uz ringa dēļiem. Uzvara ar nokautu trešajā raundā TeamKuldiga sportistam Mārim. Otrā cīņā ,Hardijs Madelāns pēc trīs raundiem ,ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu , cīņā pēc K-1 noteikumiem uzveica savu pretinieku lietuvieti Faustas Šopi. Jāpiemin ka Hardijs Madelāns ar lietuvieti Faustas Šopi ringā tikās jau otro reizi un uzvaru arī šoreiz guva Kuldīdzinieks Hardijs Madelāns.


Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).