Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Atceltas šovakar plānotās "OlyBet Strike sport" sacensības

Šodien paredzētās "OlyBet Strike sport" sacensības tehnisku iemeslu dēļ tiek pārceltas uz nenoteiktu laiku. Kā ziņo organizatori, spēka mērierīcei novērotas tehniskas problēmas, kuru dēļ sacensības no šodienas jāpārceļ uz nenoteiktu laiku, līdz problēmas tiks novērstas. Organizatori atvainojas visiem interesentiem un sola informēt par jauno sacensību norises laiku.

Dalību sacensībās bija apstiprinājuši tādi Latvijā pazīstami cīņas sporta atlēti kā Konstantīns Gluhovs, Agnese Bože, Jānis Ziediņš, Ričards Bolotņiks un Zaurs Džavadovs. Tāpat spēkus izmēģināt bija solījuši dažādi sabiedrībā zināmi cilvēki, kā arī citu sporta veidu pārstāvji.

Bija paredzēts, ka samērot spēkus ar augstākminētajiem atlētiem varēs ikviens gribētājs (ieeja no 18 gadiem). Šobrīd atliek vien gaidīt, kad oragnizatori izziņos sacensību jauno norises laiku.