Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Tito Ortizs MMA karjeru pabeidz ar uzvaru pār Čelu Sonenu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Tito Ortizs MMA karjeru pabeidz ar uzvaru pār Čelu Sonenu
Tito Ortizs
Foto: Bellator MMA

Vakarnakt profesionālā MMA sportista karjeru ar uzvaru noslēdza bijušais UFC pussmagā svara čempions Tito Ortizs (19-12-1), kurš cīņu šova “Bellator 170” vakara centrālajā mačā pirmajā raundā, pielietojot žņaugšanas paņēmienu uzveica Čelu Sonenu (28-15-1).

Leģendārais amerikāņu MMA cīkstonis Tito Ortizs, kuram pēc dažām dienām paliks četrdesmit divi gadi, jau pirms cīņas ar tautieti Čelu Sonenu izteicās, ka šī priekš viņa būs pēdējā cīņa. Viņš uzskata, ka pienācis laiks doties “pensijā”.

Lai arī bukmeikeri uz šo maču Tito nevērtēja kā līderi jeb potenciālo uzvarētāju, pats sportists atkārtoja, ka cīņā ies pēc labākā iznākuma, tātad divdesmit gadus garo karjeru viņš plāno noslēgt ar uzvaru.

Cīņu Ortizs iesāka diezgan kaujinieciski, bet pēc paša veiktā mēģinājuma ieiet pretiniekam kājās, nonāca diezgan bīstamā situācijā. Sonens satvēra Tito kaklu un mēģināja pielietot žņaugšanas paņēmienu. Ortizs spēja noturēties, un izmantojot momentu izkļūt no pretinieka spēcīgā satvēriena.

Ortizs nokļuva sev izdevīgā pozīcijā – tieši virsū uz ar muguru pret grīdu guļošā Čela Sonena, bet brīdī, kad Sonens vēlējās nogāzt Tito, viņš pieļāva kļūdu, atdodot bijušajam UFC čempionam kaklu.

Doto iespēju pabeigt maču ar žņaugšanas paņēmienu izmantoja Tito Ortizs, savā statistikā ierakstot deviņpadsmito uzvaru karjerā. Jāpiezīmē, ka Ortizs par šo maču honorārā saņēma 300, 000 ASV dolāru, savukārt Čelam Sonenam uz kontu tika pārskaitīti 50, 000 dolāru.

Izmantotie resursi:
MMA Imports – Premium MMA News

     [+] [-]

, 2017-01-23 11:11, pirms 7 gadiem
Nelikās tīri.. Manuprāt, Sonens pārāk viegli atdeva savu kaklu.

     [+] [-]

, 2017-01-23 15:27, pirms 7 gadiem
Ja šitā nebija sarunāta cīņa tad lūdzu piedodiet...šitā paņemt un ielikt speciāli savu galvu īstajā vietā....Cilvēki ari reāla vāras,ka par šitādu ''šovu'' tika maksāta nauda...
EH vakar cerēju,ka rakstu bus,bet vismaz šodien bija

     [+] [-]

, 2017-01-24 13:46, pirms 7 gadiem
Cheal sonnen vnm ir bonus un bus

     [+] [-]

, 2017-01-30 17:03, pirms 7 gadiem
Pilniba piekritu...
Šī cinja izskatijas reali sarunata,nemot vera,ka sonens sakuma bija dominejosaja pozicija un tad peksnji rear nekad choke..
Bellator jau sak palikt kkaas lidzigs jaa wwe.