Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Krokops gada izskaņā cīnīsies ar Muhamedu Lavalu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Krokops gada izskaņā cīnīsies ar Muhamedu Lavalu
Mirko Filipovičs
Foto: mmajunkie.com

Horvātu smagā svara zvaigzne Mirko “Krokops” Filipovičs (32-11-2) savu nākamo MMA cīņu aizvadīs 29. decembrī Japānā ar bijušo organizācijas “Strikeforce” pussmagā svara čempionu amerikāni Muhamedu “Karali Mo” Lavalu (20-5).

Sākotnēji Filipovičam Japānā cīņu turnīra “RIZIN Fighting World Grand Prix 2016: 2nd Round” ietvaros bija paredzēta divkauja ar brazīlieti Vanderleju Silvu (35-12-1), ar kuru divreiz jau ticies ringā, taču brazīlieti treniņos guva traumu.

Savainoto Silvu piekrita aizvietot līgumattiecībās ar amerikāņu MMA organizāciju “Bellator” esošais Muhameds Lavals, kurš pirms nedēļas Īrijā ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu pēc punktiem uzvarēja 2008. gada Olimpisko spēļu čempionu džudo japāni Satoši Išī (14-7-1).

Cīņa starp Filipoviču – Lavalu būs viena no atvērtā svara turnīra (nav svara ierobežojuma) “Rizin FF Grand Prix” ceturtdaļfināla mačiem. Par iziešanu uz pusfinālu un finālu, kas notiks 31. decembrī, vēl cīnīsies bijušais UFC cīkstonis no Japānas Tsujoši Kosaka (27-18-2) ar igauni Kaido Hūvelsonu (2-0), bijušais UFC cīkstonis amerikānis Hīts Herings (28-14) ar divkārtējo pasaules čempionu Grieķu-Romiešu cīņā no Irānas Amiru Aliakbari (3-0), kā arī brazīlietis Alisons Visente (18-14) ar krievu sportistu Vadimu Ņemkovu (6-2).

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...