Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Veidmans: „Kļūšu par visu laiku izcilāko MMA cīkstoni”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Veidmans: „Kļūšu par visu laiku izcilāko MMA cīkstoni”
Kriss Veidmans
Foto: lowkickmma.com

Organizācijas UFC vidējā svara čempions Kriss Veidmans (12-0-0), kuram šo sestdien stāv priekšā titula aizstāvības cīņa ar bijušo UFC pussmagā svara čempionu Vitoru Belfortu (24-10-0), uzstādījis mērķi arī šoreiz uzvarēt, un kļūt par visu laiku labāko MMA cīkstoni.

„Esmu šeit, lai nēsātu čempiona titulu, atstātu mantojumu un kļūtu par visu laiku pasaules izcilāko MMA cīkstoni. Pensijā aiziešu neuzvarēts,” savus nākotnes plānus atklāja Kriss Veidmans, kurš par UFC vidējā svara čempionu kļuva pirms diviem gadiem, no troņa gāžot leģendāro Andersonu Silvu (34-6-0).

„Man ir mērķi un nevienam nav pa spēkam iztraucēt man tos sasniegt. Cilvēki sāk to saprast, un, ja jūs vēl neesat lietas kursā par ko iet runa, tad šo sestdien skatieties manu cīņu ar Belfortu.”

„Nemaz nezināju, ka bukmeikeri mani uzskata par šīs cīņas favorītu, bet neesmu par to pārsteigts.”

„Gaidu, ka cīņa ar Belforu būs diezgan smaga, jo cīnīšos ar patiešām spēcīgu puisi, taču nepastāv tādu variantu, lai es pamestu cīņas būri bez čempiona jostas. Esmu vidējā svara karalis.”

Izmantotie resursi:
MMAjunkie | UFC and MMA news, rumors, live...

     [+] [-]

, 2015-05-22 19:26, pirms 9 gadiem
negribās būt heiteram, bet saku, ka drīz vien tiks parubīts.

     [+] [-]

, 2015-05-23 10:56, pirms 9 gadiem
guily rakstīja: negribās būt heiteram, bet saku, ka drīz vien tiks parubīts.
Soreiz jaapiekriit heiteriitim