Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Sideļņikovam trauma, viņu cīņā ar Pavloviču nomainīs Mohnatkins

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Sideļņikovam trauma, viņu cīņā ar Pavloviču nomainīs Mohnatkins
Sergejs Pavlovičs
Foto: Fight Nights

Savainojumu guvis krievu smagsvars Kirils Sideļņikovs (11-4), kuram 31. martā bija ieplānota titula cīņa par vakanto krievu MMA organizācijas “Fight Nights” smagā svara čempiona jostu ar Sergeju Pavloviču (10-0). Savainoto Sideļņikovu piekritis aizvietot Mihails Mohnatkins (9-1-2).

Sakarā ar Sideļņikova traumu bija uz jautājuma “Fight Nights” smagā svara čempiona titula cīņas liktenis, taču organizācijas vadība izlēma traumu guvušo sportistu aizvietot ar divdesmit septiņus gadus veco Mohnatkinu.

Līdz ar to Sergejs Sideļņikovs nav palicis bez cīņas, taču tagad viņam nedaudz jāpamaina cīņas plāns, jo nomainījies pretinieks.

Mohnatkins, kurš pasaules smagā svara reitingā ieņem deviņdesmito pozīciju, nav piedzīvojis zaudējumus pēdējo piecu gadu garumā. Starp viņa skaļākajām uzvarām var dēvēt panākumus pār Valentīnu Overīmu (30-32,kā arī bijušajiem UFC cīkstoņiem Fabio Maldonado (23-11) un Ednaldo Oliveiru (16-3-1).

Savukārt Pavlovičs nav zaudējis kopš MMA sportista karjeras uzsākšanas brīža, kas notika 2014. gadā. Neskatoties uz to, ka viņa statistikā nav neviena uzvara pār kādu no pasaules esošajiem vai bijušajiem elites cīkstoņiem, pasaules reitingā viņš iespraucies starp TOP 50 labākajiem. Sergeja nozīmīgākās uzvaras ir pār Eiropā labi zināmajiem Alekseju Kudinu (21-10-1), Bagu Agajevu (28-19) un Čabanu Ka (8-5-1).

Kā ziņo “Fight Nights” pārstāvji, Kirils Sideļņikovs kā tiklīdz būs atlabis iegūs tiesības cīnīties par titulu ar Mohnatkina – Pavloviča pāra uzvarētāju.

Izmantotie resursi:
Valetudo.ru - Бои без правил