Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Makgregors: “Esam tuvu līguma parakstīšanai par boksa maču ar Meivezeru”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Makgregors: “Esam tuvu līguma parakstīšanai par boksa maču ar Meivezeru”
Konors Makgregors (no kreisās) un Floids Meivezers
Foto: foxsports.com

UFC vieglā svara čempions īrs Konors Makgregors (21-3) ir diezgan pārliecināts, ka drīzumā tiks parakstīts līgums ar leģendāro amerikāņu boksa čempionu Floidu Meivezeru (49-0, 26 KO) un ilgi gaidītais boksa supermačs starp abām cīņu sporta zvaigznēm taps par realitāti.

Jau ilgstoši notiek runas par iespējamo boksa maču starp diviem ļoti skaļiem vārdiem cīņu sporta pasaulē – MMA cīkstoni Konoru Makgregoru un boksa ringā neuzvarēto pasaules čempionu Floidu Meivezeru jaunāko.

Lai cīņa notiktu Makgregors pērnā gada decembrī izņēma boksera licenci startēšanai Kalifornijas štatā, ASV. Savukārt Meivezers, kurš pirms diviem gadiem izdomāja kārt boksa cimdus uz nagliņas, nesen kā paziņoja, ka atgriežas boksā dēļ mača ar Konoru Makgregoru.

“Esmu saviļņots un gatavs. Mēs esam ļoti tuvu līguma parakstīšanai. Vairāk gan neko neteikšu,” ārzemju masu medijus informēja Makgregors.

Amerikāņu sporta ziņu portāls Foxsports.com vēsta, ka Makgregora – Meivezera divkauja varētu notikt kaut kad ap septembra vidu Lasvegasā. Taču kamēr oficiāli līgums nav noslēgts nekādas konkrētas ziņas netiek sniegtas.

Neskatoties uz to, ka Konors profesionālajā boksā pagaidām nav aizvadījis nevienu cīņu, viņš mačā pret boksa veterānu Floidu Meivezeru savas iespējas uz uzvaru vērtē diezgan augstu. “Tici man, visa boksa pasaule nezina, ko gaidīt. Esmu neparedzams! Visi mani noraksta, taču es šokēšu boksa pasauli!” kā vienmēr par saviem spēkiem pārliecināts ir Makgregors.

Arī UFC prezidents Dena Vaits uzskata, ka cilvēki Makgregoru pārāk agri norakstījuši: “Nav garantija, ka Meivezers uzvarēs. Konoram ir divdesmit septiņi, bet Floidam četrdesmit gadi. Makgregors ir lielāks un fiziski ļoti spēcīgs. Tā būs ļoti interesanta cīņa ar neparedzamu rezultātu.”

Izmantotie resursi:
Home - Sports News, Scores, Schedules, Videos...

     [+] [-]

, 2017-03-22 05:39, pirms 7 gadiem
Floids zaudees,lai peec tam buutu veel viena ciinja

  +1 [+] [-]

, 2017-03-22 06:24, pirms 7 gadiem
Kuiņa tur ne cīņa. Sanāks tāds pats mēsls ka tā cīņa ar Pakijo kuru stiepa 6 gadus. Tas pundur bokss vispār ir nožēlojams

     [+] [-]

, 2017-03-22 08:16, pirms 7 gadiem
Tā jau interesanti būs redzēt uz ko tad Maks spējīgs,atšķirībā no boksa mma čaļi lieto savādāku tehniku, moš nostrādā.
Reāli gan es tam neticu,50 uzvaras beidzot karjeru izskatīsies glauni,liekie milijoni arī

     [+] [-]

, 2017-03-22 11:57, pirms 7 gadiem
Galvu lieku kjīlā, ši noteikti nebus Floida pēdējā cīnja ,ka to biezhi pazinjo. Jebkāda iznākuna gadījumā,kāpec jaatsakās no daudzamajiem miljoniem ko var nopelnit...

  +1 [+] [-]

, 2017-03-25 01:18, pirms 7 gadiem
Gregors varētu labāk kaut reizi aizstāvēt savu jostu !