Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Kikbokseris Jānis Ziediņš sestdien aizvadīs cīņu Ķīnā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Kikbokseris Jānis Ziediņš sestdien aizvadīs cīņu Ķīnā
Jānis Ziediņš
Foto: Sergejs Skripa

Latvijas vieglā svara kikbokseris cēsnieks Jānis Ziediņš devies uz Ķīnu, kur piedalīsies pasaules otras vadošās kikboksa organizācijas “Kunlun Fight” rīkotajā četru vīru turnīrā, kurā pusfināla mačā krustos dūres ar nīderlandieti Marunu Toutu.

Divdesmit deviņus gadus vecajam latviešu sportistam dalība šajā prestižajā četru vīru vieglā svara (-70 kg) kikboksa turnīrā tika piedāvāta tikai pirms dažām dienām. Viņš aizvietos savainoto amerikāņu kikbokseri Entoniju Njokani.

Pirmajā cīņā, kas vienlaicīgi ir pusfināls, Ziediņš aci pret aci tiksies ar Eiropas čempionu kikboksā, marokāņu izcelsmes nīderlandieti Marunu Toutu. Savukārt šīs cīņas uzvarētājs finālā dūres krustos ar cīņas uzvarētāju starp Hajalu Džanijevu (Krievija) un Tianu Hinu (Ķīna).

“Jūtos labi. Noskaņojums kaujiniecisks. Izbaudu procesu un domāju pozitīvi,” portālam Sportacentrs.com pirms izlidot uz Ķīnu stāstīja Jānis Ziediņš, kurš pēdējā laikā bieži trenējas kopā ar mūsu valsts labākajiem MMA un kikboksa meistariem kā Konstantīns Gluhovs, Edgars Skrīvers, Roberts Skujiņš, Reinis Porozovs un Rihards Biģis.

Jāpiezīmē, ka Ziediņš ir tikai piektais Latvijas sportists, kuram izdevies noslēgt līgumus, vismaz uz vienu cīņu, ar “Kunlun Fight”. Šīs organizācijas rindās paspējuši atzīmēties jau pieminētais Gluhovs, Artūrs Gorlovs, Valērijas Brede un Valērija Sotčenko.

Izmantotie resursi:
Www.combatpoint.com