Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Ilggadējais treneris Poļakovs nomainījis Zeļoniju sambo federācijas prezidenta amatā

Ints Megnis
Ints Megnis

Ilggadējais treneris Poļakovs nomainījis Zeļoniju sambo federācijas prezidenta amatā
Latvijas labākais sambo cīkstonis Viktors Reško ar Vsevolodu Zeļoniju un Juriju Poļakovu. Foto: Anna Zeļonija

Ilggadējais sporta kluba “Ziemeļblāzma” vadītājs Jurijs Poļakovs pagājušajā nedēļas nogalē ievēlēts Latvijas Sambo federācijas prezidenta amatā, nomainot tajā Vsevolodu Zeļoniju.

Olimpiskais medaļnieks džudo Zeļonijs jau ilgāku laiku bija federācijas prezidents un iepriekšējo reizi amatā tika pārvēlēts vēl pirms nepilniem diviem gadiem. Tāpat viņš kopš 2017. gada maija ir sambo ļoti tuvā sporta veida džudo federācijas prezidents.

Kā vēsta sambo federācija, 19. janvārī notikušas ārkārtas prezidenta vēlēšanas un tajās par jauno organizācijas vadītāju vienbalsīgi ievēlēts ilggadējais sporta kluba “Ziemeļblāzma” vadītājs Jurijs Poļakovs.

Jaunais prezidents ir desmitkārtējs Latvijas čempions, kā arī nacionālās kategorijas tiesnesis sambo cīņā. Viņa audzēknis ir šī brīža labākais Latvijas sambo cīkstonis Viktors Reško.

Izmantotie resursi:
LATVIJAS SAMBO FEDERĀCIJA - Ārkārtas...