Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Jelgavā atklāta MMA kluba „Kamakura” Latvijas filiāle

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Jelgavā atklāta MMA kluba „Kamakura” Latvijas filiāle
Žerārs Gordo (no kreisās), Edmunds Ķirsis un Semijs Šīlts
Foto: Jānis Eisaks, Sportacentrs.com

Šodien Jelgavā svinīgi ar pasaules kikboksa un MMA zvaigžņu Semija Šīlta (K-1: 43-6-1, MMA: 26-14-1) un Žerāra Gordo (K-1: 27-6-0, MMA: 2-2-0) līdzdalību tika atklāts slavenā Nīderlandes sporta kluba „Kamakura” Latvijas filiāle, ko vadīs MMA aizsācējs Latvijā Edmunds Ķirsis (6-6-0).

„KAMAKURA” ir globāla organizācija, kuras pirmsākumi meklējami 1970.gadā Hāgā, Nīderlandē, kad to dibināja trīs brāļi Gordo. Organizācijas mērķis ir saglabāt tradīcijas, cīņas garu un cīņas mākslas vērtības.

„Prieks, ka pēc divu gadu ilgiem remonta darbiem zāle beidzot ir pabeigta. No šodienas varam uzņemt audzēkņus un audzināt pirmos čempionus,” svinīgajā uzrunā teica jaunatklātā kluba prezidents, izcilais sportists, kurš pazīstams ar uzvaru pār Badru Hari – Edmunds Ķirsis.

Atklāšanas pasākumā starp viesiem bija ne tikai pašmāju cīņu sporta zvaigznes kā kikbokseris Zaurs Džavadovs (25-9-1) un Baltijas čempions MMA smagajā svarā Ņikita Petrovs (7-5-1), bet arī pasaules cīņu sporta superzvaigznes Žerārs Gordo, kurš cīņu sporta vēsturē iegājis kā pirmais UFC čempiona titula pretendents un izcilais kikbokseris Semijs Šīlts.

Ja varbūt daži piemirsuši, kas ir Gordo, taču Šīltu zina visi. Vairāk kā divus metrus garais nīderlandietis ir četrkārtējs prestižā kikboksa turnīra „K-1 World Grand Prix” uzvarētājs un „GLORY Heavyweight Grand Slam” turnīra čempions. Semijs savos slavas gados cīnījies arī zem tādu MMA organizāciju karogiem kā UFC, PRIDE un Pancrase.

Slavenie sportisti sākumā iemēģināja zāli, padauzot boksa maisus, taču vēlāk kopā ar citiem ielūgtajiem viesiem devās uz banketu, kurā viņus gaidīja bagātīgi klāts galds un svinīgā pasākuma neoficiālā daļa.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2014-11-22 16:42, pirms 9 gadiem
Kapēc nav neviena komentāra? bail ka kamakura pa muti iedos?

     [+] [-]

, 2014-11-22 22:41, pirms 9 gadiem
Ko niekus. Kur kā klubs kamakura ir ko parādijis. Jā eksistē un tas arī viss.

     [+] [-]

, 2014-11-27 20:36, pirms 9 gadiem
Oho, Gerard Gordeau leģendārs kadrs. Gan UFC 1 ar Royce krustoja dūres, gan mazajam ķiparam Nakai aci gandrīz izspieda