Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

UFC lauž līgumu ar Tiago Silvu divas nedēļas pēc tā parakstīšanas

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

UFC lauž līgumu ar Tiago Silvu divas nedēļas pēc tā parakstīšanas
Tiago Silva
Foto: mmako.net

Pasaules vadošā MMA organizācija UFC lauzusi līgumu ar brazīliešu pussmagā svara cīkstoni Tiago Silvu (16-3-0) divas nedēļas pēc tā parakstīšanas. Līgumattiecību pārtraukšana saistīta ar jaunu pierādījumu parādīšanos saistībā ar iepriekšējām apsūdzībām par sportista bruņoto uzbrukumu savai bijušajai sievai.

Trīsdesmit vienu gadu vecais Tiago Silva tika arestēts šā gada februārī pēc tam, kad bruņojies ar šaujamieroci iegāja Popoviča džiu – džitsu skolā un draudēja nogalināt savu bijušo sievu Taisu Kamidži un viņas jauno draugu Pablo Popoviču. Cīkstonis tika apsūdzēts par bruņotu uzbrukumu, par ko viņam draudēja reāla brīvības atņemšana.

Nekavējoties pēc šī incidenta UFC lauza līgumu ar brazīliešu sportistu un organizācijas prezidents Dana Vaits publiski apsolīja, ka Tiago Silva vairs nekad necīnīsies zem UFC karoga.

Taču septembra sākumā situācija pamainījās. Pret Silvu tika atceltas visas pret viņu celtās apsūdzības, kā arī UFC viņam piedāvāja jaunu līgumu. Apsūdzību atcelšana iemesls bija saistīts ar sportista bijušās sievas nevēlēšanos sadarboties ar prokuratūru.

Pēc apsūdzību atcelšanas Tiago ārzemju masu medijiem sevi pozicionēja kā cietušo, visā tajā lietā vainojot bijušo sievu Taisu Kamidži. Viņš klāstīja, ka Kamidži šantāžas un intrigu ceļā izspiedusi no viņa naudu un pieprasījusi šķiršanos.

Taču pēdējās dienās klajā nāca video ieraksti, ko tiesībsargiem nodevusi Silvas šķirtā sieva, kuros sportists redzams narkotisko vielu iespaidā vicinot ieroci. „Es tos video nebūtu publicējusi, ja vien Tiago nesāktu publiski mani apvainot. Tas bija pēdējais mērs. Viņam vajadzēja būt pateicīgam, ka pateicoties manai izceļošanai uz Abu Dabi viņam tika atceltas visas apsūdzības,” brazīliešu presei klāstīja Taisa Kamidži.

Šo video parādīšanās sociālajos tīklos bija pietiekami, lai UFC otro reizi pēc kārtas lauztu līgumu ar skandalozo Tiago Silvu.

Izmantotie resursi:
MMAWeekly.com | UFC News and MMA News, UFC...

  +1 [+] [-]

, 2014-09-21 14:20, pirms 10 gadiem
Nabaga TIAGO...

  -1 [+] [-]

, 2014-09-22 01:13, pirms 10 gadiem
Pff pats vainiigs, sievai 100% taisniiba soreiz, vins bija atguvis dziivi, liigumu ar UFC, atceltas apsuudziibas, ko veel vairaak vareeja veeleeties. Tagad atkal apsuudziibas ir augshaa un liigums lauzts pat es nezinu deelj kaa, prieksh kam preses priekshaa veel sevi meginat pataisiit nevainigu.