Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Skrīvers oktobrī aizvadīs cīņu ar Polijas čempionu Mustafajevu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Skrīvers oktobrī aizvadīs cīņu ar Polijas čempionu Mustafajevu
Azamats Mustafajevs (no kreisās) un Edgars Skrīvers
Foto: tmfight.com

Latvijas čempions supervieglajā svarā (- 62 kg) tukumnieks Edgars Skrīvers (9-2-0) savu nākamo profesionālā MMA cīņu aizvadīs 18. oktobrī „Arēnā Rīga” pret Polijas čempionu amatieru MMA Azamatu Mustafajevu (3-3-0).

Pērnā gada novembrī divdesmit trīs gadus vecais „TM fighting team” sportists Edgars Skrīvers ar žņaugšanas paņēmienu uzvarēja Romualdu Siaudini (4-7-0) un tika kronēts par internacionālo Latvijas supervieglā svara MMA čempionu. Pateicoties šai uzvarai latvietis pasaules supervieglā svara MMA reitingā pacēlās uz 243 vietu, kas priekš Latvijas pārstāvjiem ir ļoti augsts sasniegums.

Tukumnieku pamanīja slavenais taizemiešu klubs „Tiger Muay Thai”, kurš puisi uzaicināja pie sevis uz treniņnometni un fiziskajām pārbaudēm uz iekļūšanu slavenā kluba rindās.

Veselu mēnesi Edgars trenējās kopā ar vairākiem pasaulē labi zināmiem MMA cīkstoņiem, kā, piemēram, Deniju Mičelu (14-5-1), Zubairu Tuhugovu (16-3-0), Braienu Ebersolu (50-16-1), Rodžeru Huertu (21-7-1),Kodiju Stīvensu (11-6-1), Bruno Mirandu (6-1-0) u.c.

Atgriežoties no Taizemes Skrīvers aizvadīja cīņu ar Lietuvas kikboksa čempionu Karoli Busli (0-2-0), kurā svinēja uzvaru, pielietojot sāpju paņēmienu. Bet nākamo MMA cīņu tukumnieks aizvadīs jau oktobrī pret Polijas MMA čempionu (amatieriem) Azamatu Mustafajevu.

Lai arī krievu izcelsmes polis amatieru cīņās guvis vērā ņemamus panākumus, profesionālajās cīņās viņam iet kā pa celmiem. Sportists aizvadījis sešas cīņas, no kurām tikai trijās izcīnījis uzvaras pār Damianu Rakovski (0-3-0), Igoru Vojtsu (0-3-0) un Mariušu Badovski (1-1-0).

Neskatoties uz savu nestabilo sniegumu Mustafajevu jāuzskata par ļoti nopietnu oponentu kaut vai tāpēc, ka viņš Polijas MMA reitingā ir ierindots starp valsts TOP 10 labākajiem supervieglā svara cīkstoņiem. Azamats trenējas klubā „Okninski MMA” kopā ar UFC cīkstoni Kristofu Jotko (14-1-0) un citiem Polijas elites cīkstoņiem kā Mihals Pasternaks (10-0-0), Pāvels Zelažovskis (7-0-0), Kamils Labovskis (9-4-0) u.c.

Izmantotie resursi:
"TM FIGHTING TEAM"
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2014-08-21 14:36, pirms 10 gadiem
Skrīvers, Busli uzvarēja ar armbar.