Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Skrīvers Vācijā uzvar Račiču un kļūst par pasaules čempionu MMA

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Skrīvers Vācijā uzvar Račiču un kļūst par pasaules čempionu MMA
Edgars Skrīvers (no labās)
Foto: Superior FC

Vakarnakt Vācijā Latvijas labākais vieglākā svara MMA cīkstonis Edgars Skrīvers (15-4) piecu raundu titula cīņā ar vienbalsīgu tienešu lēmumu uzveica horvātu Antunu Račiču (18-8-1) un kļuva par jauno organizācijas “Superior FC” vieglākā svara (- 62 kg) pasaules čempionu.

Pērngad divdesmit piecus gadu vecais Skrīvers jau vienreiz centās savā īpašumā iegūt organizācijas “Superior FC” pasaules čempiona jostu tikai svara kategorijā līdz 66 kg, kas nav viņa ierastā svara kategorija. Toreiz viņš aizraujošā mačā piekāpās Maksa Kogas (17-4) priekšā.

Bet šoreiz tukumniekam tika piedāvāta titula cīņa viņa ierastajā svara kategorijā. Viņš cīnījās ar divdesmit sešus gadus veco Račiču, kura statistikā ierakstītas uzvaras pār Eiropā populārajiem Vugaru Bahšijevu (14-11), Artaku Nazarjanu (16-8), Tomašu Deaku (16-9-1), Alekseju Nazarovu (12-3) u.c.

Jau no pirmās minūtes kontroli pār cīņu uzņēmās Skrīvers. Latvietis bija izvēlējies strādāt stājā, kur absolūti dominēja, neļaujot pretiniekam sevi gāzt zemē un turpināt cīņu parterā. Edgars turēja pretinieku sev drošā distancē un izdarīja ātrus uzbrukumus, kas noslēdzoties piecu raundu cīņai, pēc sānu tiesnešu piezīmēm, bija pietiekami, lai izcīnītu pārliecinošu uzvaru pēc punktiem.

“Pieturējos pie sākotnēji izstrādāta plāna. Račičs ir ļoti spēcīgs parterā, tāpēc es izvēlējos cīnīties kājās, kas priekš viņa bija salīdzinoši neērti. Piektajā raundā Antunam beidzās benzīns, bija iespēja viņu nokautēt, taču šoreiz tas neizdevās,” portālam Sportacentrs.com komentēja Edgars Skrīvers, kurš pēdējos mēnešus uzturas Zviedrijā un trenējas kopā ar UFC zvaigznēm Aleksandru Gustafsonu (17-4) un Rezu Madadi (14-5).

     [+] [-]

, 2017-05-21 13:24, pirms 7 gadiem
Labs!

     [+] [-]

, 2017-05-23 23:37, pirms 7 gadiem
Autors var pateikt kad šis notika ??