Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Kormjē: „Darīju visu, lai nenokļūtu parterā ar Miru”

Kormjē: „Darīju visu, lai nenokļūtu parterā ar Miru”
Daniels Kormjē
Foto: ufc.com

Turnīra „Strikeforce Heavyweight Grand Prix” uzvarētājs Daniels Kormjē (12-0-0), kurš vakarnakt ar uzvaru pēc punktiem pār bijušo UFC smagā svara čempionu Frenku Miru (16-7-0) debitēja UFC, ir priecīgs par uzvaru, taču atklāj, ka darījis visu, lai nenokļūtu parterā ar savu titulēto pretinieku.

„Nezinu kāpēc, taču es jutos it kā man nebūtu spēka, kā arī ļoti nervozēju. Taču tas, ka es tiku galā ar čali, kurš agrāk divas reizes kļuvis par UFC čempionu pats par sevi ir pozitīvs fakts,” pārliecināts pasaules čempions brīvajā cīņā un divkārtējais Olimpisko spēļu dalībnieks Daniels Kormjē.

„Tribīnēs dzirdēju svilpienus pēc kā sapratu, ka kaut kas iet ne tā kā vajadzētu, taču turpināju cīnīties tā kā spēju. Neciešu likt vilties saviem līdzjutējiem, vēlos rādīt tikai pašas skatāmākās cīņas. Domāju, ka kļūdījos sagatavošanās posmā.”

„Nedrīkstēju iet klinčā, jo Mirs ir ļoti bīstams parterā. Sagatavošanās posmā es lielu uzsvaru liku uz to, lai nenokļūtu parterā. Cīņas laikā dažas reizes nonācu situācijā, kad viegli varēju ieiet kājās un nogāzt viņu, lai turpinātu cīņu parterā, taču es to nedarīju. Man vēl daudz jāstrādā pie sava džiu – džitsu, lai justos konfortabli parterā ar tādiem kā viņš.”

Izmantotie resursi:
UFC News and MMA News, UFC Rumors, Rankings,...


LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Foto: LOK

Sporta saime lems un balsos par LOK un LSFP apvienošanu

27. marta rītā uz Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) asambleju pulcēsies Latvijas sporta sabiedrība. Sesija šoreiz iztiks bez prezidenta vēlēšanām, kas plānotas jau rudenī, taču divi aktuālākie jautājumi būs LOK statūtu jaunās redakcijas apstiprināšana, nostiprinot tajos papildināto LOK biedru struktūru un balsošana par reorganizācijas līgumu, kas paredz kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiks pievienota LOK. Vienkāršiem vārdiem sakot, Latvijas sporta saime balsos par vai pret divu organizāciju apvienošanu.
Una Dolgiļeviča. Foto: Judo club "Kyodai"

Duinovam un Dolgiļevičai zaudējumi "Grand Slam" posma džudo otrās kārtas cīņās

LETA. Latvijas sportisti Maksims Duinovs un Una Dolgiļeviča svētdien Tbilisi "Grand Slam" posmā džudo piedzīvoja zaudējumus otrās kārtas cīņās.