Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Grigorjeva: "Tokijas olimpiskajās spēlēs ceru piepildīt sapni par medaļu"

Grigorjeva: "Tokijas olimpiskajās spēlēs ceru piepildīt sapni par medaļu"
Anastasija Grigorjeva
Foto: Sergejs Kuzņecovs, 7sport.lv

Titulētā brīvās cīņas cīkstone Anastasija Grigorjeva sarunā ar Laumu Ozolu atklāj, ka sportā grūtākais ir pieņemt zaudējumu, lasāms laumaozola.lv vietnē. Ieguldītais darbs jāprot novērtēt un jākoncentrējas uz pozitīvo.

Grigorjeva izcīnījusi daudzas medaļas un nav gatava apstāties. "Treneri un cilvēki, kuri ir man blakus, iemācīja un vēl joprojām māca, ka savs ieguldītais darbs ir jānovērtē. Ir jābūt pateicīgam par saviem rezultātiem, turklāt vairāk ir jākoncentrējas uz pozitīvo, uz to, kas tev sanāk, nevis visu laiku pārdzīvot par to, kas nav sanācis. Man blakus ir tik fantastiski treneri, draugi, atbalstītāji, kuri turpina ticēt, ka vēl neesmu izsmēlusi savu potenciālu un galvenās uzvaras ir priekšā. Domāju, ka tieši tāpēc vēl esmu sportā," atzīst Anastasija Grigorjeva un saka paldies šiem cilvēkiem.

"Svarīgākais cilvēks, pateicoties kuram, es tagad esmu šajā sportā, viennozīmīgi ir [pirmā trenere] Ļubova Kopilova, jo tieši viņa, neskatoties uz manām ntajām aiziešanām no sporta, katru reizi vilka mani atpakaļ, ticot, ka es tiešām būšu zelta vērta."

Kas sportā ir grūtākais? "Sarežģīti pateikt, kas ir tas visgrūtākais, jo no sākuma viss izskatās grūti. Jebkuram sportistam droši vien grūtākais ir pieņemt zaudējumu, jo dažreiz gadās arī tā, ka it kā visu izdarīji pareizi, sagatavošanas procesā "nopahāji" uz 200%, bet pie medaļas netiki. Dažreiz grūtākais ir tā arī neatrast iemeslu, kāpēc esi zaudējis vai kāpēc kaut kas nav sanācis. Droši vien kaut kādas lietas mūsu dzīvē vienkārši ir jāpieņem," atzīst sportiste.

Ko sagaidīt no Anastasijas Grigorjevas nākotnē? "Ja vien es varētu iedomāties, ko no sevis sagaidīt! Ceru, ka 2020. gada olimpiskajās spēlēs Tokijā man tomēr izdosies piepildīt sen loloto sapni par medaļu," saka cīkstone, kura arī sapņo kļūt par ziedu veikala īpašnieci.

Izmantotie resursi:
laumaozola.lv


, 2018-02-21 17:38, pirms 6 gadiem
ja man būtu jāizvēlas, tad ņemtu olimpisko medaļu un atteiktos no ziedu veikala
, 2018-02-21 17:41, pirms 6 gadiem
šogad jāņem zelts Eiropā un pjedestāls Pasaulē, tas ir reāli
, 2018-02-21 17:51, pirms 6 gadiem
Vietām visai labas filozofiskas tēzes. Vērts pierakstīt!
, 2018-02-21 18:01, pirms 6 gadiem
ritenis rakstīja: ja man būtu jāizvēlas, tad ņemtu olimpisko medaļu un atteiktos no ziedu veikala
Medaļas ir pārvērtētas. Vairumam cilvēku nav vajadzīgas medaļas, bet gan pats ceļš no sākuma līdz tiem īsajiem mirkļiem uz pjedestāla. Un uzreiz pēc tam - nākamais mērķis. Medaļa kaut kur guļ un krāj putekļus. Bet uzvara, - uzvara pati par sevi ir svarīga!
, 2018-02-21 18:20, pirms 6 gadiem
Lai Anastasijai izdodas!

P.S. Tajā saitē raksta apakšā ir pieejama daudz plašāka intervija.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Foto: LOK

Sporta saime lems un balsos par LOK un LSFP apvienošanu

27. marta rītā uz Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) asambleju pulcēsies Latvijas sporta sabiedrība. Sesija šoreiz iztiks bez prezidenta vēlēšanām, kas plānotas jau rudenī, taču divi aktuālākie jautājumi būs LOK statūtu jaunās redakcijas apstiprināšana, nostiprinot tajos papildināto LOK biedru struktūru un balsošana par reorganizācijas līgumu, kas paredz kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiks pievienota LOK. Vienkāršiem vārdiem sakot, Latvijas sporta saime balsos par vai pret divu organizāciju apvienošanu.
Una Dolgiļeviča. Foto: Judo club "Kyodai"

Duinovam un Dolgiļevičai zaudējumi "Grand Slam" posma džudo otrās kārtas cīņās

LETA. Latvijas sportisti Maksims Duinovs un Una Dolgiļeviča svētdien Tbilisi "Grand Slam" posmā džudo piedzīvoja zaudējumus otrās kārtas cīņās.