Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Divkārtējā Latvijas labākā sportiste Grigorjeva gaida bērnu un šogad nestartēs

Ints Megnis
Ints Megnis

Divkārtējā Latvijas labākā sportiste Grigorjeva gaida bērnu un šogad nestartēs
Anastasija Grigorjeva ar vīru Imantu Lagodski

2013. un 2014. gadā par Latvijas labāko sportisti nosauktā cīkstone Anastasija Grigorjeva ir mātes cerībās, tāpēc šogad nepiedalīsies sacensībās, tomēr ir apņēmības pilna atgriezties nākamgad, kad sāksies atlase Tokijas olimpiskajām spēlēm, noskaidroja portāls Sportacentrs.com.

No 30. aprīļa līdz 6. maijam Dagestānas pilsētā Kaspijskā risināsies Eiropas čempionāts. Grigorjeva karjeras laikā četras reizes kļuvusi par kontinenta čempioni, tomēr šoreiz dalībnieču vidū viņas vārds nav iekļauts.

"Mēs gaidām bērniņu, tāpēc šogad nestartēšu, bet gatavošos nākamā gada olimpiskajai atlasei," portālam Sportacentrs.com atklāja sportiste, kura pērn apprecējās ar kādreizējo cīkstoni Imantu Lagodski.

Kā pastāstīja Grigorjeva, šobrīd viņa turpina aktīvi trenēties un Eiropas čempionāta laikā pat atradīsies Dagestānā, jo Mahačkalas pilsētā aizvadīs treniņnometni.

"Šobrīd mums ir treniņnometne Daugavpilī, ieradies sparingpartneris. Joprojām gatavojos uz paklāja un arī trenēju fizisko sagatavotību, tomēr ar nedaudz mazākām slodzēm. Pēc Mahačkalas būs nometne Spānijā. Darbojamies pēc plāna, kurš bija izstrādāts jau iepriekš, vienīgi ar nedaudz mazākām slodzēm. Esmu ierindā, vienkārši šogad nestartēšu sacensībās," stāstīja sportiste. "Līdz augusta beigām plānojam trenēties, bet pēc dzemdībām cik ātri iespējams atsākt treniņus. Citas sportistes uz paklāja ir atgriezušās nedēļu, divas pēc dzemdībām. Varbūt nākamgad neforsēsim atgriešanos sacensībās uz martā paredzēto Eiropas čempionātu, tomēr skaidrs, ka pavasarī jau strādāsim."

Grigorjeva stāstīja, ka ar vīru centušies rūpīgi izplānot bērniņa ieņemšanas grafiku. Ja tas nebūtu noticis līdz maijam, plāni tiktu atlikti pēc Tokijas olimpiskajām spēlēm. "Viss sanāca ātri. Liels prieks, jo paspēšu sagatavoties."

Grigorjeva bez četriem zeltiem Eiropas čempionātos arī guvusi divus sudrabus, bet pasaules čempionātā viņa pērn otro reizi tika pie bronzas. Sportiste piedalījusies divās olimpiskajās spēlēs, tomēr četrgades nozīmīgākajās sacensībās līdz šim pie augstām vietām nav izdevies tikt.

 +15 [+] [-]

, 2018-04-20 11:38, pirms 6 gadiem
Tas ir vienīgais šķērslis sievietēm sportā, kaut gan ir gadījumi, kad atnāk divtik spēcīga! Veiksmi un veselību!

 +26 [+] [-]

, 2018-04-20 11:45, pirms 6 gadiem
Lieliska ziņa!
Radēvičai lielākie panākumi sportā bija tieši pēc bērniņa. Lai Anastasijai izdodas tas pats!

 +11 [+] [-]

, 2018-04-20 11:47, pirms 6 gadiem
Gaidam -Grigorjeva Comeback episode1

     [+] [-]

, 2018-04-20 12:43, pirms 6 gadiem
Stirnis rakstīja: Lieliska ziņa!
Radēvičai lielākie panākumi sportā bija tieši pēc bērniņa. Lai Anastasijai izdodas tas pats!
Nu gribētu domāt, ka lai gan bērns ir emocijas, bet panākumiem lielāku daļu deva vīra naudiņa un dotā iespēja trenēties pie Krievijas treneriem.

 +14 [+] [-]

, 2018-04-20 13:00, pirms 6 gadiem
Tas ir svarīgāk par sportu. Sports pēc tam!

  +6 [+] [-]

, 2018-04-20 13:53, pirms 6 gadiem
Lielisks plāns - lai veicās!

  +3 [+] [-]

, 2018-04-20 18:08, pirms 6 gadiem
Veiksmi Nastjai un viņas ģimenei un spožu atgriešanos sportā pēc mazuļa dzimšanas...!

  -1 [+] [-]

, 2018-04-20 18:15, pirms 6 gadiem
Int Megni,Tev gan kauns!Kad jūs necilie rakstnieciņi vienreiz iemācīsieties pareizi izteikties savos skribeļos!!! Kā var pateikt,par jebkuru titulu,vai nopelnu tā-NOSAUKTĀ!Nosaukt var Tevi,vai kādu citu ,sliktā vārdā vai vēl,k-kā,bet ne jau šādos gadījumos .....!