Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Rorijs Makdonalds neiegūs iespēju cīnīties par UFC titulu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Rorijs Makdonalds neiegūs iespēju cīnīties par UFC titulu
Rorijs Makdonalds
Foto: allwrestlingsuperstars.com

Vienam no perspektīvākajiem pusvidējā svara MMA cīkstoņiem kanādietim Rorijam Makdonaldam (18-2-0) vismaz pagaidām iet secen iespēja paspēkoties par UFC pusvidējā svara čempiona jostu, jo UFC vadība vēlas trešo reizi savest kopā patreizējo čempionu Robiju Louleru (25-10-0) ar eks čempionu Džoniju Hendriksu (16-3-0).

Divdesmit piecus gadus vecā kanādiešu cīkstoņa Rorija Makdonalda vārds pēc trīs uzvarām pēc kārtas pār Tereku Safedinu (15-4-0), Taironu Vudliju (14-3-0) un Damianu Maia (19-6-0) izskanēja kā nākamais pretendents uz UFC pusvidējā svara čempiona titulu, taču UFC bosu idejas atkal mainījušās.

Organizācijas vadības plānos ir uzrīkot nesen kronētā UFC čempiona Robija Loulera trešo dueli ar bijušo čempionu Džoniju Hendriksu, kuru starpā pēc divām cīņām ir 1:1.

Šāds solis sperts, jo šis mačs ir interesants lielākajai daļai cīņu sporta fanu. Kā teikt – UFC kā galveno uzdevumu ir izvirzījuši no šīs cīņas nopelnīt pēc iespējas vairāk naudas, jo cīņas starp Louleru un Makdonaldu diez vai būs tik peļņas nesoša kā šī.

Par šo pavērsienu Makdonalds pats pārāk nebēdā: „Viss ir kārtībā. Es kā vienmēr turpināšu cīnīties un virzīties uz priekšu.”

Domājams, ka par Robija Loulera – Džonija Hendriksa trešo cīņu un konkrētu datumu UFC bosi varētu paziņot jau tuvākajā nākotnē.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2014-12-22 23:14, pirms 9 gadiem
Shaadu zinju ieliek bet par peedeejo UFC fight night kur Main ciinjaa uzvareeja Lioto Machida veeljoprojaam nav sheit nekaadu zinju, varbuut jaaklapee ciet shii sadalja? Pasaulee notiek tik daudz MMA ciinju shovu ar daudziem paziistamiem un jauniem perspektiiviem ciikstonjiem et sheit kkas tiek uzrakstiits labi ja reizi 2 nedeeljaas