Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Kormjē: „Gatavojos atbrīvot MMA no Džona Džonsa”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Kormjē: „Gatavojos atbrīvot MMA no Džona Džonsa”
Daniels Kormjē
Foto: bleacherreport.com

Pretendents uz organizācijas UFC pussmagā svara čempiona titulu amerikānis Daniels Kormjē (15-0-0), kurš 3. janvārī krustos dūres ar šā brīža čempiona jostas turētāju Džonu Džonsu (20-1-0), ir pārliecināts, ka viņš uzveiks tautieti un pārtrauks viņa garo uzvaru sēriju.

„Vairs tā nebūs, ka Džonss uzvar desmit cīņas pēc kārtas. Viņš dažās vinnēs, bet tad atkal vairākās zaudēs, taču tad ies meklēt atbildes kāpēc tā notiek. Viņš pāries uz smagsvaru divīziju, taču vēlāk tāpat atkal atgriezīsies pussmagajā svarā. Mans mērķis ir ne tikai uzvarēt Džonsu un savākt viņa jostu, bet arī izpostīt visu viņa karjeru,” ārzemju masu medijiem ar savām vīzijām padalījās Strikeforce smagsvaru turnīra uzvarētājs Daniels Kormjē.

„Tiklīdz Džonss zaudēs šajā mačā, viņa galvā radīsies jautājumi uz kuriem viņš nekad nespēs rast atbildi. Pēc cīņas 3. janvārī no cīņu būra izsoļos pavisam cits Džons Džonss.”

„Es viņu uzvarēšu, tad viņš pieprasīs revanša cīņu un es viņu uzvarēšu vēlreiz. Tik pašpārliecinātu čali kāds ir Džons Džonss šī sakāve izmainīs uz visiem laikiem. Tas priekš viņa nebūs vienkāršs zaudējums, bet viņa visa daudzsološā karjera aizies pie velniem.”

„Šis viņa dzīves negaidītais pavērsiens liks viņa galvai sagriezties. Džonss nesapratīs kas vispār notiek. Viņu piemeklēs liela vilšanās. Gatavojos atbrīvot MMA no Džona Džonsa.”

Izmantotie resursi:
MMAjunkie | UFC and MMA news, rumors, live...

  -1 [+] [-]

, 2014-12-20 00:36, pirms 9 gadiem
Haha, Džons iznīcinās Kormjē. Nevaru sagaidīt.

  -1 [+] [-]

, 2014-12-23 10:47, pirms 9 gadiem
Nu esmu Džonsa pusē

     [+] [-]

, 2014-12-24 00:36, pirms 9 gadiem
Ka Tev Džonss Tevi pašu neatbrīvo