Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Čerņavskis uzvar atklātajā Somijas BJJ čempionātā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Čerņavskis uzvar atklātajā Somijas BJJ čempionātā
Vladislavs Čerņavskis uz Somijas čempionāta goda pjedestāla augstākā pakāpiena
Foto: LEWC

Viens no Latvijas titulētākajiem sporta un kaujas sambo cīkstoņiem Vladislavs Čerņavskis no atklātā Somijas čempionātā brazīliešu džiu – džitsu (BJJ) GI (ar kimono) kategorijā atgriezies ar zelta medaļu.

Septembrī cīņu kluba “LEWC – Giudici Team” dibinātājs un vadītājs Vladislavs Čerņavskis piedalījās atklātā Somijas čempionātā NO GI (bez kimono) kategorijā un izcīnīja otro vietu.

Ventspilnieks pagājušās nedēļas nogalē atgriezās Somijā, lai piedalītos šīs valsts atklātajā čempionātā GI kategorijā, svarā līdz 94, 3 kg un cīnītos par čempiona titulu ar meistariem ar violetajām, brūnajām un melnajām jostām.

“Cīnījos sev neierastajā svara kategorijā līdz 94,3 kg, lai arī parasti startēju vienu svara kategoriju zemāk,” portālu Sportacentrs.com informēja Čerņavskis. “Vienkārši gribēju izmēģināt spēkus, kā ir cīnīties ar smagākiem vīriem.”

Latvijas sportists kopumā aizvadīja divas cīņas: pirmajā viņš izcīnīja uzvaru, pielietojot rokas laušanas paņēmienu, bet finālā uzvarēja pēc punktiem, izcīnot Somijs čempionāta zeltu.

“Trīs nedēļas noslimoju, biju saaukstējies, līdz ar to pasliktinājās izturība, taču man ir labs tehniskais arsenāls un spēkas, kas bija pietiekami, lai šajās sacensībās izcīnītu pirmo vietu.”

Izmantotie resursi:
Suomen Brasilialaisen Jujutsun Liitto