Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Tods Dafijs UFC atgriezīsies ar cīņu pret Entoniju Hamiltonu

Tods Dafijs UFC atgriezīsies ar cīņu pret Entoniju Hamiltonu
Tods Dafijs
Foto: sherdog.com

Jau ziņojām, ka pēc divu gadu ilgas pauzes, kas bija saistīta ar veselības likstām, gatavību atgriezties cīņu apritē izsludināja UFC rindās ātrākā nokauta autors Tods Dafijs (8-2-0). Viņa oficiālā atgriešanās cīņu būrī notiks 6. decembrī Lasvegasā (ASV) cīņā pret Entoniju Hamiltonu (13-3-0).

Divdesmit astoņus gadus vecais Tods Dafijs, kurš 2009. gadā ar zaudējumiem neizbojātu statistiku parakstīja līgumu ar UFC, bija viena no lielākajā MMA smagā svara cerībām.

Jau debijas mačā pasaules prestižākās organizācijas rindās atlētiskajam jaunietim bija nepieciešamas vien septiņas sekundes, lai nokautētu Timu Hagu (17-9-0), uzstādot jaunu ātrākā nokauta rekordu UFC vēsturē. Starp citu, šis rekords nav pārspēts šo balt dien, taču to spējuši atkārtot vien Raiens Džimmo (19-4-0) un Jungs Čangs Sungs (13-4-0).

Jau nākamajā cīņā UFC rindās Dafijs diezgan bezspēcīgi piekāpās Maikam Rusovam (15-3-0) un negaidīti tika atbrīvots no UFC.

Pēc neilgas paklejošanas pa pasauli Tods UFC atgriezās 2012. gada decembrī ar uzvaru pār britu smagsvaru Filipu De Frī (10-4-0). Taču pēc šīs cīņas Dafija organismā tika atklāta infekcija, kuras dēļ sportists ringā nav kāpis jau divus gadus.

Septembra sākumā amerikānis ar sociālo tīklu starpniecību atklāja, ka beidzot ir izveseļojies un vēlas cīņu. Šī ziņa nonāca arī līdz UFC vadības ausīm, kuri Dafiju ielikuši cīņu šovā „UFC 181”, kurā sportists dūres krustos ar Entoniju Hamiltonu.

Trīsdesmit četrus gadus vecais Hamiltons UFC aizvadījis vien divas cīņas, no kuram tikai vienā izcīnījis uzvaru pār Ruanu Potsu (8-3-0). Pēc uzvaras pār Potsu Entonijs uz cīņu sauca Brendanu Šaubu, taču UFC vadība viņa vēlmes neapmierināja. Jāatzīmē, ka Hamiltona skaļākā uzvara ir pār bijušo UFC smagsvaru Derilu Šūnoveru (13-6-0), pārējie viņa „upuri” ir zemākas klases atlēti.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...


, 2014-09-19 09:56, pirms 10 gadiem
Prieks, ka arī par UFC tiek rakstīts ,kaut interese par šiem rakstiem ir maza
, 2014-09-19 16:06, pirms 10 gadiem
Par Rusova cīņu jau nu galīgi nevarētu teikt,ka viņš bezspēcīgi piekāpās...viņš viņu normāli slānija,tikai Rusovs nekrita.
vienkārši fiziski izpumpējās un uzrāvās uz viena sitiena.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).