Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Antonio Silva pāriet uz kikboksu, lai cīnītos ar Riko Verhuvenu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Antonio Silva pāriet uz kikboksu, lai cīnītos ar Riko Verhuvenu
Antonio Silva
Foto: fiveouncesofpain.com

Bijušais MMA organizācijas UFC smagā svara čempiona titula pretendents brazīlietis Antonio Silva (MMA: 19-12-1) izlēmis izmēģināt savus spēkus kikboksā un piekritis cīņai ar pasaules vadošās kikboksa organizācijas GLORY smagā svara čempionu nīderlandieti Riko Verhuvenu (Kikbokss: 51-10-1).

Šī divu smagsvaru cīņa notiks 14. oktobrī Ķīnā notiekošā cīņu šova “GLORY 46” ietvaros un kļūs par šī pasākuma vakara centrālo notikumu.

Trīsdesmit septiņus gadus vecais Silva, kurš šobrīd ir brīvā aģenta statusā, UFC rindas pameta pirms gada, un peļņas nolūkos startēja Krievijā, kur salīdzinājumā ar UFC viņam maksāja stipri vairāk. Uz doto mirkli MMA sportā brazīlietis iekrājis piecu cīņu zaudējumu sēriju un nolēmis savus spēkus kikboksā, piekrītot divkaujai ar Verhuvenu.

Savukārt divdesmit astoņus gadus vecais nīderlandietis nav zaudējis pēdējās septiņās aizvadītajās cīņās un vēl joprojām savā īpašumā tur GLORY smagā svara čempiona jostu.

Jāpiezīmē, ka Verhuvena mačs ar Silvu būs parasta reitinga cīņa un tajā netiks apdraudēts nīderlandietim piederošais čempiona tituls.

Izmantotie resursi:
MMAjunkie | UFC and MMA news, rumors, live...