Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

MMA cīkstonis Cirkunovs trešajā raundā uzveic Kutelabu

MMA cīkstonis Cirkunovs trešajā raundā uzveic Kutelabu
Mihails Cirkunovs
Foto: sherdog.com

Pirms dažām minūtēm Kanādas pilsētā Otavā trešo uzvaru zem pasaules ietekmīgākās MMA organizācijas UFC karoga izcīnīja Latvijas pussmagā svara cīkstonis Mihails Cirkunovs (12-2), kurš trešajā raundā pielietojot žņaugšanas paņēmienu, uzveica moldāvu Ionu Kutelabu (11-2).

Kanādā dzīvojošais divdesmit deviņus gadus vecais Cirkunovs cīņu iesāka salīdzinoši neveiksmīgi, jo vienā no sākuma epizodēm izlaida Kutelabas raidīto sitienu, pēc kā nonāca uz ringa dēļiem, taču Latvijas sportists ātri atguvās un tika atpakaļ uz kājām.

Turpmāko pirmā raunda daļu kontrolēja Mihails Cirkunovs, turot distanci un atbildot ar precīziem pretsitieniem, kā arī izdarīja mēģinājumus nogāzt pretinieku zemē, lai turpinātu maču parterā, kur Mihails jūtas vislabāk.

Otrajā raundā sportisti nedaudz nometa pirmajā raundā uzstādīto tempu. Cīkstoņu spēku samēri bija izlīdzinājušies, bet Miša arī šajā raundā izskatījās nedaudz pārliecinošāks, taču viņš pāris reižu pavilkās uz pretinieka provokācijām uz atklātu cīņu, riskējot nonākt nepatīkamā situācijā.

Uz cīņas trešo, noslēdzošo raundu Mihails iznāca daudz savāktāks un mērķtiecīgi pēc pārdomātas ofensīvas piespieda Kutelabu pie cīņu būra žoga, izmantoja iespēju, lai nogāztu to zemē, un parterā izdarīja to, ko Miša prot vislabāk - atrada izdevīgu pozīciju, lai pielietotu žņaugšanas paņēmienu.

Mihailam Cirkunovam šī ir jau trešā uzvara zem UFC karoga, savukārt divdesmit divus gadus vecajam moldāvu cīkstonim Ionam Kutalebam tika pārtraukta septiņu cīņu uzvaru sērija. Kutelaba ļoti labi sevi parādīja šajā cīņā, kas liecina, ka drīzumā mēs viņu atkal redzēsim darbībā kādā no UFC šoviem.


, 2016-06-19 12:02, pirms 8 gadiem
Vēl nekad neesmu oktagonā dēļus redzējis

p.s. Čirkunovs, nevis "Cirkunovs"
, 2016-06-19 14:43, pirms 8 gadiem
Atkal raksts nav pirmaja lapa...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-06-19 19:38, pirms 8 gadiem
Cirkunovam labs "superman punch" izdevās. Finišs pa smuko.
, 2016-06-20 03:02, pirms 8 gadiem
Mishna bus top 10 driiz
, 2016-06-22 09:36, pirms 8 gadiem
Misha "Anaconda" Cirkunov
, 2016-06-25 21:17, pirms 8 gadiem
Vajag kaut kādu augstāka ranga čali beidzot dot, citādi, ja nekļūdos 3. jauniņais, ko iedevuši.

No vienas puses nav īsti atstājis tādu "wow" iespaidu. Fizuha laba, bet tā.. nešķiet, ka megazvaigzne, bet no otras puses vajag arī kaut ko no augstāka ranga pretinieku, lai varētu vismaz paspēlēties spekulēt, cik ļoti iekš LHW top 15 Miša iederētos. Nav arī tā, ka baigie talanti ir tajā kategorijā, knapi pāri 30 cīkstoņiem.

Kaut Janu Blahovicu, kurš it kā plānots ar Gustafsonu cīnīties, bet nav pat top 15 rankā.
, 2016-06-26 12:13, pirms 8 gadiem
hellpickle rakstīja: Vajag kaut kādu augstāka ranga čali beidzot dot, citādi, ja nekļūdos 3. jauniņais, ko iedevuši.

No vienas puses nav īsti atstājis tādu "wow" iespaidu. Fizuha laba, bet tā.. nešķiet, ka megazvaigzne, bet no otras puses vajag arī kaut ko no augstāka ranga pretinieku, lai varētu vismaz paspēlēties spekulēt, cik ļoti iekš LHW top 15 Miša iederētos. Nav arī tā, ka baigie talanti ir tajā kategorijā, knapi pāri 30 cīkstoņiem.

Kaut Janu Blahovicu, kurš it kā plānots ar Gustafsonu cīnīties, bet nav pat top 15 rankā.
piekrītu Tev,nav wow momentu, bet visas cīņas ir uzvarētas diezgan pārliecienoši,sevi ir labi parādijis! Runājot par nākotni es domāju, ka iedos priekš viņa nopietnu testu- vai nu Jimmi Minuwa(labs strikers), vai nu Nogueiru(pārbaudīt cik labs ir uz zemes). Iespējams es kļūdos,bet nu komentētaji viņu baigi lielīja un Anniks pat iedeva iespēju izsaukt kādu uz cīņu,jebkurā gadijumā Misham viss iet uz augšu un būs interesanti viņu pavērot turpmāk.
, 2016-06-26 20:32, pirms 8 gadiem
The Preacher rakstīja: piekrītu Tev,nav wow momentu, bet visas cīņas ir uzvarētas diezgan pārliecienoši,sevi ir labi parādijis! Runājot par nākotni es domāju, ka iedos priekš viņa nopietnu testu- vai nu Jimmi Minuwa(labs strikers), vai nu Nogueiru(pārbaudīt cik labs ir uz zemes). Iespējams es kļūdos,bet nu komentētaji viņu baigi lielīja un Anniks pat iedeva iespēju izsaukt kādu uz cīņu,jebkurā gadijumā Misham viss iet uz augšu un būs interesanti viņu pavērot turpmāk.
Manuwa vai pat Nogueira būtu mazliet par daudz. No vienas puses ir trīs cīņas, bet tie visi 3 jauniņie, pat bez wikipedia lapām. Tu viņiem jau esi iedevis top 10 pretiniekus, mazliet pārāk ātri uz baseina dziļo galu.

Personīgi vienīgais variants, kas šķiet tāds normāls opozīcijas līmeņa kāpums būtu varbūt Patriks Kaminss un Džians Vilante (#14 un #15), ja ņem no čaļiem, kas ir top 15 rangā. Un tad spriežot kā ar šādiem cīkstoņiem iet, tad varēs spriest. Man liekas, ka būs ar vienu no šiem jau pietiekami par ko iespringt.
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Foto: LOK

Sporta saime lems un balsos par LOK un LSFP apvienošanu

27. marta rītā uz Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) asambleju pulcēsies Latvijas sporta sabiedrība. Sesija šoreiz iztiks bez prezidenta vēlēšanām, kas plānotas jau rudenī, taču divi aktuālākie jautājumi būs LOK statūtu jaunās redakcijas apstiprināšana, nostiprinot tajos papildināto LOK biedru struktūru un balsošana par reorganizācijas līgumu, kas paredz kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiks pievienota LOK. Vienkāršiem vārdiem sakot, Latvijas sporta saime balsos par vai pret divu organizāciju apvienošanu.
Una Dolgiļeviča. Foto: Judo club "Kyodai"

Duinovam un Dolgiļevičai zaudējumi "Grand Slam" posma džudo otrās kārtas cīņās

LETA. Latvijas sportisti Maksims Duinovs un Una Dolgiļeviča svētdien Tbilisi "Grand Slam" posmā džudo piedzīvoja zaudējumus otrās kārtas cīņās.