Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Vaits: „Rodrigo Nogeiram laiks doties pensijā”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Vaits: „Rodrigo Nogeiram laiks doties pensijā”
Dana Vaits
Foto: chicagonow.com

UFC prezidents Dana Vaits uzskata, ka bijušajam UFC un PRIDE smagā svara čempionam Antonio Rodrigo Nogeiram (34-9-1), kurš savā pēdējā cīņā piekāpās Rojam Nelsonam (20-9-0), laiks teikt ardievas lielajam sportam.

„Nogeira ir īsts kaujas zirgs. Viņš piedalījies daudzās kaujās PRIDE rindās, kā arī aizvadījis vairākas cīņas UFC. Viņš ir viens no viscienītākajiem šobrīd vēl startējošajiem MMA veterāniem. Man Rodrigo ļoti patīk, tāpēc devu viņam iespēju izteikties pirmajam,” skaidroja UFC prezidents Dana Vaits, kurš gaidīja, ka Nogeira pats paziņos par karjeras beigšanu, taču viņš tajā vietā izaicināja uz cīņu Frenku Miru (16-9-0).

„Aiz cieņas pret Nogeiru es neko neteicu, gaidīju, kad viņš pats publiski paziņos par karjeras beigšanu, taču viņš atnāca un pateica, ka vēlas cīņu ar Frenku Miru. Paklausieties, es nekad vairs nevēlos redzēt kā Nogeira cīnās. Viņam jāiet pensijā.”

Jāatzīmē, ka trīsdesmit septiņus gadus vecais Antonio Rodrigo Nogeira pēdējo cīņu aizvadīja pirms nedēļas, piekāpjoties bijušajam IFL smagā svara čempionam Rojam Nelsonam, kas priekš leģendārā MMA cīkstoņa bija piektais zaudējums pēdējās astoņās aizvadītajās cīņās.

Savas karjeras labākajos laikos Nogeira svinējis uzvaras pār tādiem vīriem kā Rendijs Kotūrs (19-11-0), Džošs Bārnets (33-7-0), Tims Silvia (31-10-0), Fabrisio Verdums (17-5-1), Mirko Filipovičs (28-11-2), Dens Hendersons (30-11-0), Riko Rodrigezs (53-21-0), Semijs Šīlts (26-15-1), Marks Kolmans (16-10-0), Džeremijs Horns (90-21-5) u.c. ne mazāk pazīstamus cīkstoņus.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...