Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Alisteram Overīmam nākamajā cīņā jācīnās ar tautieti Stefanu Štruvi

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Alisteram Overīmam nākamajā cīņā jācīnās ar tautieti Stefanu Štruvi
Alisters Overīms (no kreisās) un Stefans Štruve
Foto: foxsports.com

Bijušais organizāciju Strikeforce un DREAM smagā svara čempions nīderlandietis Alisters Overīms (37-14-0), kuram ne īpaši labi sokas UFC rindās, nākamo cīņu aizvadīs 13. decembrī Fīniksā (ASV) ar savu tautieti Stefanu Štruvi (25-6-0).

Trīsdesmit četrus gadus vecais Alisters Overīms, kurš tiek uzskatīts par vienu no pasaules labākajiem smagā svara MMA cīkstoņiem, UFC pievienojās pirms trim gadiem. Šo trīs gadu laikā viņš paspēja izciests deviņu mēnešu diskvalifikāciju par dopinga lietošanu un aizvadīt piecas cīņas, no kurām tikai divās nīderlandietis izcīnījis uzvaras.

Pēdējo maču Overīms aizvadīja šā gada septembrī, negaidīti piekāpjoties amerikāņu smagsvaram Benam Rotvelam (34-9-0). Ja kāds cits par tik necilu sniegumu būtu jau sen atbrīvots no darba, tad Alisteram tiek dota vēl viena iespēja, lai attaisnotu uz viņu liktās cerības.

Viņš nākamo cīņu aizvadīs ar savu tautieti, divdesmit sešus gadus veco Stefanu Štruvi, kurš vairāk kā gadu mokās ar dažādām veselības likstām.

Pērnā gada beigās Štruvem ārsti atklāja sirds darbības problēmas, kas apdraudēja viņa turpmāko sportisko karjeru. Bija bažas, ka pats garākais UFC cīkstonis veselības problēmu dēļ vairs nevarēs atgriezties ringā… Taču pēc veiksmīga ārstēšanās kursa iziešanas nīderlandietim bija ieplānots cīņu apritē atgriezties jūlijā pret Metu Mitrioni (8-3-0), taču burtiski stundu pirms kāpšanas ringā Štruve pazaudēja samaņu un cīņa tika atcelta. Puisis tika nogādāts slimnīcā.

Jācer, ka beidzot Stefans patiešām ir izveseļojies un varēs pienācīgi sagatavoties cīņai ar MMA pasaulē pārvērtēto prestižā kikboksa turnīra „K-1 World Grand Prix 2010” čempionu Alisteru Overīmu.

Stefana karjeras nozīmīgākās uzvaras ir pār tādām šī sporta veida slavenībām kā Mario Neto (12-5-0), Pols Buentello (33-16-0), Stīpe Moičičs (11-1-0) u.c. autoretatīviem cīkstoņiem.

Vērts pieminēt, ka talantīgajam Štruvem pirmo zaudējumu karjerā tālajā 2005. gadā sarūpēja leģendārā Latvijas MMA cīkstoņa Edmunda Ķirša (6-6-0) audzēknis Romualds Garkulis (8-8-2).

Izmantotie resursi:
foxsports.lv

     [+] [-]

, 2014-09-18 23:02, pirms 10 gadiem
man jau patīk kādus KO Stefans ir piedzivojis , bet nu Overīms drausmīgi liek man vilties vinja snieguma UFC. Cerams uzvara pret Štruvi vinjam palidzes

     [+] [-]

, 2014-09-19 11:56, pirms 10 gadiem
Atskiriibaa no PRIDE laikiem (kad vins veel ciinijaas videejaa svaraa) liekas ka Alisters ir palicis slinks tiesi MMA. K1 tehnika vinam ir diezgan atstraadaata bet pasaules lielaakajaas un speeciigaakajaas MMA organizaacijaas ar to vien nepietiek, liidziigs piemeers ir Krokops. Man patiik gan Struves gan Overiima ciinjas, taapeec esmu par to lai uzvar labaakais, kaut arii buutu zeel ja Overiimu atlaistu no UFC.

     [+] [-]

, 2014-09-19 16:02, pirms 10 gadiem
Overeemam tak stikla žoklis...