Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Mareks Lavrinovičs cīnīsies par Eiropas čempiona titulu

Mareks Lavrinovičs cīnīsies par Eiropas čempiona titulu
Mareks Lavrinovičs (no kreisās) un Mareks Ļjaščinskis
Foto: tmfight.com

Latvijas labākais pussmagā svara kikbokseris Mareks Lavrinovičs (15-4-0) 28. martā „Arēnā Rīga” aizvadīs titula cīņu par vakanto WFCA Eiropas čempiona jostu ar Vācijas pārstāvi, bijušo pasaules un Eiropas pussmagā svara kikboksa čempionu Mareku Ļjaščinski (46-14-2).

Trīsdesmit gadus vecais „TM fighting team” sportists Mareks Lavrinovičs, kuram savulaik piederējuši Baltijas un Latvijas pussmagā svara čempiona tituli, piekritis piedāvājumiem aizvadīt cīņu par Eiropas čempiona jostu ar par sevi divus gadus vecāko Mareku Ļjaščinski.

„Sen esmu teicis, ka mani neinteresē tituli, taču šai titula cīņai piekritu, jo man piedāvāja cīnīties pret Ļjaščinski, kurš ir vērā ņemams sportists. Tituls šoreiz ir tikai bonuss,” portālam Sportacentrs.com atklāja Lavrinovičs, kuram šis būs jau otrais mēģinājums iegūt Eiropas čempiona jostu.

Jāpiebilst, ka tukumnieks pēdējās sešās aizvadītajās cīņās piecās no tām pretiniekus nosūtījis nokautā jau pirmajā raundā. Ir cerība, ka cīņā ar bijušo WKU pasaules čempionu un IKBO Eiropas čempionu Ļjaščinski latvietis ringā atradīsies ilgāk par vienu raundu.

„Vācieša pieredze profesionālajā kikboksā ir stipri lielāka par manējo, tāpēc šī cīņa priekš manis ir ļoti nozīmīga, jo šeit es varēšu pārbaudīt savus spēkus. Viņš priekšroka ir milzīgā pieredze, bet mana – mājas sienas,” atzīmēja „TM Fighting team” sportists.

Mareks Lavrinovičs

Mareks Ļjaščinskis

Izmantotie resursi:
tmfight.com


Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).