Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Džeksons UFC atgriezīsies ar cīņu pret Maldonado

Džeksons UFC atgriezīsies ar cīņu pret Maldonado
Kvintons Džeksons
Foto: sherdog.com

Bijušais UFC pussmagā svara čempions amerikānis Kvintons Džeksons (35-11-0), kurš pēdējos divus gadus startēja zem „Bellator” karoga, atgriezīsies uz UFC skatuves 25. aprīlī cīņu šovā „UFC 185” un dūres krustos ar brazīlieti Fabio Maldonado (22-7-0).

Pirms diviem gadiem trīsdesmit sešus gadus vecais Kvintons Džeksons ar skandālu pameta UFC un parakstīja ilgtermiņa līgumu ar Bellator. Toreiz melnādainais amerikānis nosauca Bellator par sportistu paradīzi un izteicās, ka šajā organizācijā cīkstoņi saņem atbilstošu attieksmi un cieņu, kā arī ļauj paralēli cīnīties profesionālajā vrestlingā.

Pēc trīs cīņu aizvadīšanas Bellator rindās, kurās bijušais UFC čempions uzvarēja Džoiju Beltranu (15-11-0), Muhamedu Lavalu (14-4-0) un Kristianu Mbumbu (18-7-1), pērnā gada decembrī Džeksons lauza līgumu ar Bellator un pievienojās UFC. Viņš žēlojās, ka Bellator nav pildījusi savus solījumus un nav nemaz tik laba organizācija kā teica agrāk.

Beidzot zināms Kvintona atgriešanās cīņas datums UFC rindās. Viņš UFC cīņu būrī kāps 25. aprīlī Monreālā (Kanādā) un dūres krustos ar bijušo bokseri Fabio Maldonado, kurš savā pēdējā aizvadītajā MMA cīņā uzveica nīderlandieti Hansu Stringeru (22-6-3).

Cīņu šova „UFC 185” cīņu pāri (apstiprinātie):

T.J. Dillashaw VS Renan Barao
Rory MacDonald VS Hector Lombard
Quinton Jackson VS Fabio Maldonado
Michael Bisping VS C.B. Dollaway
Patrick Cote VS Joe Riggs
Olivier Aubin-Mercier VS David Michaud
Jessica Rakoczy VS Valerie Letourneau

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...


, 2015-01-18 21:41, pirms 9 gadiem
Vareetu buut labs shovs, shiis ciinjas -
T.J. Dillashaw VS Renan Barao
Rory MacDonald VS Hector Lombard
Quinton Jackson VS Fabio Maldonado
Michael Bisping VS C.B. Dollaway
Protams iipasi tiek gaidiita Rampage ciinja
Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).