Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Konstantīns Gluhovs aizvadīs kikboksa cīņu ar ukraini Romānu Krikļju

Konstantīns Gluhovs aizvadīs kikboksa cīņu ar ukraini Romānu Krikļju
Konstantīns Gluhovs
Foto: Mark Kazus

Latvijas vadošais smagā svara cīkstonis Konstantīns “Lāčplēsis” Gluhovs otrajos Ziemassvētkos, 26. decembrī Čečenijas galvaspilsētā Groznijā aizvadīs kikboksa cīņu ar ukraiņu smagsvaru Romānu Krikļju.

Kā ziņo portāls kickboxingplanet.com, trīsdesmit piecus gadus vecajam Konstantīnam Gluhovam Groznijā cīņu šovā “Akhmet Fight Show” pretī stāsies divdesmit četrus gadus vecais ukraiņu sportists Romāns Krikļja, kurš uz profesionālā ringa pārstāv Čehiju.

Krikļja šogad tika kronēts par Krievijas kikboksa organizācijas TNA pasaules čempionu smagajā svarā, kurš ceļā uz šo titulu turnīra kārtībā uzveica Klaudio Estrati (Itālija) un Danielu Lentī (Kamerūna). Zīmīgi, ka viņš šīs abas uzvaras izcīnīja jau pirmajā raundā ar nokautiem. Romāns šā gada novembrī tika arī līdz kikboksa turnīra “Supercombat” finālam, taču tajā pēc punktiem piekāpās marokāņa Tarika Hbabeza priekšā.

Savukārt, Gluhovam, kurš savulaik divreiz uzvarējis prestižā kikboksa turnīra “K-1 World Grand Prix Selection” Latvijas un Turcijas posmos, šogad profesionālajā kikboksā īpaši labi nesokas. Viņš jau labu laiku pārkvalificējies uz cīņām pēc MMA noteikumiem, taču šogad Konstantīns izlēma savienot dalību MMA mačos ar startiem cīņās pēc kikboksa noteikumiem.

Šosezon Konstja aizvadīja trīs kikboksa cīņas, no kurām tikai vienā izcīnīja uzvaru. Vienīgo panākumu šogad viņš izcīnīja mačā ar leģendāro amerikāņu cīņu sporta pārstāvi Siala – Mo “Maitiju Mo” Siligu, bet piedzīvoja zaudējumus cīņās ar Hesdiju Gērgesu un Muratu Ajgunu.

Romāns Krikļja

*

Konstantīns Gluhovs

Izmantotie resursi:
Kickboxingplanet - Interviews, Fights, Results...

Izmantotie resursi:
Kickboxingplanet - Interviews, Fights, Results...


LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Foto: LOK

Sporta saime lems un balsos par LOK un LSFP apvienošanu

27. marta rītā uz Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) asambleju pulcēsies Latvijas sporta sabiedrība. Sesija šoreiz iztiks bez prezidenta vēlēšanām, kas plānotas jau rudenī, taču divi aktuālākie jautājumi būs LOK statūtu jaunās redakcijas apstiprināšana, nostiprinot tajos papildināto LOK biedru struktūru un balsošana par reorganizācijas līgumu, kas paredz kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiks pievienota LOK. Vienkāršiem vārdiem sakot, Latvijas sporta saime balsos par vai pret divu organizāciju apvienošanu.
Una Dolgiļeviča. Foto: Judo club "Kyodai"

Duinovam un Dolgiļevičai zaudējumi "Grand Slam" posma džudo otrās kārtas cīņās

LETA. Latvijas sportisti Maksims Duinovs un Una Dolgiļeviča svētdien Tbilisi "Grand Slam" posmā džudo piedzīvoja zaudējumus otrās kārtas cīņās.