Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Tito Ortizs pēc punktiem uzveic Stefanu Bonaru

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Tito Ortizs pēc punktiem uzveic Stefanu Bonaru
Tito Ortizs (no labās) cīņā ar Stefanu Bonaru
Foto: bellator.com

Ļoti spraigā cīņā, kas notika uz organizācijas Bellator skatuves dūres krustoja divi UFC slavas zāles iemītnieki Tito Ortizs (18-11-0) ar Stefanu Bonaru (15-9-0). Sportisti cīņu būrī aizvadīja visus trīs atvēlētos raundus pēc kuriem sānu tiesneši ar dalītu lēmumu pēc punktiem uzvaru atdeva Ortizam.

Jau ilgu laiku internetā virmoja ažiotāža starp MMA veterānu Tito Ortiza un Stefana Bonara cīņu. Abi sportisti kādu laiku atpakaļ bija paziņojuši par aktīvā sportista gaitu beigšanu, taču tagad ir atpakaļ biznesā.

Jāpiezīmē, ka Bonera atgriešanās no „pensijas” vainojams Tito Ortizs, jo pēc Bonera domām Tito cīņas ir pārāk garlaicīgas un viņam sen laiks pazust no skatuves. Stefana mērķis bija pazemot savu tautieti un aizsūtīt to pensijā bez iespējām atgriezties sportā.

Iespējams, ka Bonars šoreiz nebija pietiekami labi trenējies, lai uzveiktu Tito Ortizu, jo visis trīs atvēlētos raundus bijušais UFC čempions izākstījās daudz pārliecinošāk gan stājā, gan cīņā parterā.

Trešajā raundā Tito bija tuvu, lai izcīnītu uzvaru ar nokautu, taču Stefanam izdevās izturēt šo spiedienu un novilkt līdz cīņas beigām. Neskatoties uz Ortiza dominanci, sānu tiesnešu domas dalījās un uzvaru Tito atdeva tikai divi tiesneši, viens uzvaru atdeva Bonaram, tādejādi ar rezultātu 2:1 uzvaru izcīnīja Tito Ortizs, kuram šis bija jau otrais panākums pēc kārtas.

„Bellator 131” rezultāti:

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Tito OrtizStephan Bonnardecision (split)35:00
2.Will BrooksMichael ChandlerTKO (punches)43:48
3.Joe SchillingMelvin ManhoefKO (punches)20:32
4.Mike RichmanNam PhanKO (punches)10:46
5.Muhammed LawalJoe VedepoTKO (punches)30:39

Izmantotie resursi:
MMAjunkie | UFC and MMA news, rumors, live...