Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Aleksejs Povulāns piedzīvo zaudējumu pret Jūri Jogisti

Aleksejs Povulāns piedzīvo zaudējumu pret Jūri Jogisti
Aleksejs Povulāns saņem sitienu no Jurī Jogistes
Foto: mma.ee

Sestdien Tallinā (Igaunijā) zaudējumu piedzīvoja viens no Latvijas labākajiem vieglā svara cīkstoņiem Aleksejs Povulāns (2-3-0), kurš otrajā raundā ar tehnisko nokautu piekāpās igauņu uzlecošajai zvaigznei Jūri Jogistem (7-1-0), ziņo igauņu portāls raskesport.ee

Paredzēto trīs raundu cīņu Latvijas sportists Aleksejs Povulāns iesāka kā ierasts diezgan aktīvi – uzņēmās pirmā numura funkcijas, taču tā nopietni Jogisti viņam arī neizdevās apdraudēt. Uz otro raundu gan Povulāns iznāca tāds manāmi saguris, centās izraustīt pretinieku, lai tas kļūdītos, taču kļūdījās viņš pats un uzrāvās uz pretsitienu.

Šī kluba „Sev Arch” pārstāvim Povulanām bija trešā sakāve pēc kārtas.

Vadoties pēc portāla sherdog.com pieejamās informācijas, bijušais karatists Aleksejs Povulāns profesionālajā MMA debitēja 2011. gada februārī ar uzvaru pār Valēriju Tanku (0-1-0), bet pēc tam viņš uzveica Vjačeslavu Beļjajevu (0-2-0) un nopelnīja cīņu ar šā brīža vadošo Latvijas vieglā svara cīkstoni Edgaru Skrīveru (5-1-0). Pret Skrīveru Povulāns piedzīvoja pirmo zaudējumu. Tad sekoja zaudējums pēc punktiem pret somu Makvanu Amirhanu (4-1-0) un tagad arī pret Jūri Jogisti. Nākamo maču Povulāns plāno aizvadīt 12. maijā Rīgā pret līdz šim neuzvarēto Latvijas sportistu Jevgēņiju Čuvirovu (2-0-0).

Izmantotie resursi:
MMA.EE
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...


, 2012-04-20 17:33, pirms 12 gadiem
viens no latvijas labaakajiem vieglaa svara ciikstonjiem- statistika 2-3. tas ir joks,
Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).