Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Overīms: „Darīšu visu, lai atgrieztos smagās divīzijas elitē”

Overīms: „Darīšu visu, lai atgrieztos smagās divīzijas elitē”
Alisters Overīms
Foto: mmajunkie.com

Bijušais DREAM un Strikeforce smagā svara čempions nīderlandietis Alisters Overīms (36-12-0), kuram rītvakar šovā „UFC Fight Night 26 - Shogun vs. Sonnen” būs jācīnās ar amerikāņu nokautu meistaru Trevisu Braunu (14-1-1), pārliecināts, ka viņš ne tikai šajā cīņā uzvarēs amerikāni, bet arī cer, ka pateicoties šim panākumam atgriezīsies pasaules smagā svara divīzijas elitē.

„Kad man teica, ka pēc zaudējumiem sportists gūst vairāk kā pēc uzvarām, saprotu tikai tagad,” skaidroja titulētais cīkstonis Alisters Overīms, kurš savā pēdējā cīņā piekāpās Antonio Silvam (18-5-0) un viņam tika pārrauta viņa vienpadsmit cīņu uzvaru sērija.

„Man nepatīk zaudēt! Esmu pieradis uzvarēt un izdarīšu visu, lai atgrieztos divīzijas elitē un varētu konkurēt augstākajā līmenī. Pēc neveiksmēm man nav nosliece krist depresijā, jo esmu pozitīvs puisis, vienmēr meklēju jaunus izaicinājumus, jaunus pretiniekus.”

„Centos visas lietas sakārtot tā, lai šoreiz man būtu viss nepieciešamais: laba treniņu nometne, zinoši treneri utt. Atgriezos pie savām saknēm – pie trenēšanās sitienu tehnikā.”

„Esmu pārliecināts, ka mēs ar Braunu parādīsim lielisku cīņu. Viņš ir perspektīvs cīkstonis, kura statistikā ir tikai viens zaudējums. Trevis ir ļoti agresīvs un viņš būrī nāk tikai ar vienu domu, lai uzvarētu. Taču es ringā atgriežos pēc zaudējuma un man uzvara vajadzīga ne mazāk kā viņam. Ar nepacietību gaidu šo maču.

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...


, 2013-08-17 18:30, pirms 11 gadiem
manuprāt Overīmam traucēs viena būtiska lieta. Tā pati, kas Nikam Diazam. Inteliģences trūkums. Viņi ir lieliski atlēti, bet diemžēl stulbi kā zābaki.
, 2013-08-18 21:25, pirms 11 gadiem
Diazam ir briesmīgi/neeksistējoši gameplani un izpratne par punktu sistēmu, bet Overeems vienmēr zaudē tikai tāpēc, ka viņam beidzās degviela. Attiecīgi, vai sportistu, kurš var nocīnīties kvalitatīvi tikai 2 minūtes un pēc tam vienkārši ar nolaistām rokām staigāt virsū pretiniekam var saukt par lielisku atlētu - šaubos.
, 2013-08-19 14:12, pirms 11 gadiem
Sodien jau ir pirmdiena un ciinjas sporta sadaljaa veel nav raksta par 6dienas UFC fight night
, 2013-08-19 17:24, pirms 11 gadiem
Redzēju cīņu. Overeems diezgan interesanti zaudēja ar nokautu, kautgad stabili dominēja visu to cīņu
, 2013-08-19 17:34, pirms 11 gadiem
vispār šeit ir youtube /watch?v=yRelKVOpAGc
, 2013-08-19 18:01, pirms 11 gadiem
kaspars77 rakstīja: vispār šeit ir youtube /watch?v=yRelKVOpAGc
Tak iespeejams nokachaat pilno shovu, es jau paaris stundas peec shova uzreiz nokachaaju
, 2013-08-19 18:15, pirms 11 gadiem
kaspars77 rakstīja: Redzēju cīņu. Overeems diezgan interesanti zaudēja ar nokautu, kautgad stabili dominēja visu to cīņu
viņš arī smuki iesita divus neatļautus sitienus..
Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).