Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Morozovs zaudē Eiropas kadetu čempionāta bronzas cīņā

Ints Megnis
Ints Megnis

Morozovs zaudē Eiropas kadetu čempionāta bronzas cīņā
Aleksandrs Morozovs pēc zaudējuma pusfināla cīņā
Foto: Ekrānšāviņš

Latvijas jaunais cīkstonis Aleksandrs Morozovs otrdien piedzīvoja zaudējumu Skopjē notiekošā Eiropas kadetu čempionāta cīņā par bronzu.

Brīvās cīņas sacensībās svara kategorijā līdz 51 kilogramam Morozovs pēc punktiem ar 7:9 piekāpās gruzīnam Giorgi Čoladzem. Cīņas sākumā Morozovs veica četru punktu metienu un otrā puslaika sākumā arī uz brīdi izvirzījās priekšā ar 6:5, tomēr beigu daļā jau Latvijas sportistam bija neliels deficīts un pēdējās sekundēs neizdevās izglābties no neveiksmes.

Čoladze 2017. gadā kļuva par Eiropas čempionu un tika pie trešās vietas pasaules kadetu čempionātā.

Kā vēstīts, pirms tam Morozovs uzvarēja divos dueļos un iekļuva pusfinālā, kurā zaudēja Ademam Burakam Uzemam no Turcijas. Pārējie Latvijas brīvā stila cīkstoņi tik tālu netika.

Trešdien sākušās sacensības cīņā meitenēm, pirmajā dienā uz starta izejot Elīnai Ziediņai, kura svarā līdz 65 kilogramiem jau pirmajā kārtā līdzvērtīgā duelī piekāpās Nigarai Mirzazadai no Azerbaidžānas.

Eiropas kadetu čempionāts ilgs līdz svētdienai.