Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Jemeļjaņenko: „Es vēl cīnīšos!”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Jemeļjaņenko: „Es vēl cīnīšos!”
Fjodors Jemeļjaņenko.
Foto: sherdog.com

Viens no pasaules labākajiem MMA cīkstoņiem Fjodors Jemeļjaņenko, kurš pagājušā sestdienā piekāpās Antonio Silvam, vakar ieradās savā dzimtenē Krievijā, kur vietējiem žurnālistiem apliecināja, ka viņš tomēr vēl negrasās pamest sportu, ziņo lifesports.ru

Jemeļjaņenko žurnālistiem, kuri bija ieradušies viņu sagaidīt lidostā paziņoja, ka vēl negrasās beigt karjeru, izstāstīja par saviem plāniem un par savu veselības stāvokli.

„Es emociju karstumā pateicu, ka grasos beigt karjeru. Mēs vēl pacīnīsimies. Ja būs iespējams, neizslēdzu, ka atgriezīšos turnīrā. Esmu pārliecināts, ka aizvadīšu vēl pāris cīņas. Pagaidām vēl neesmu analizējis kāpēc zaudēju. Vajag atjaunoties, jo es vēl tagad slikti redzu,” žurnālistiem vēstīja Fjodors Jemeļjaņenko.

Fjodors neslēpj, ka viņam gribējies cīņu turpināt, bet dakteris nav ļāvis, jo acs savainojums bijis diezgan nopietns.
Arī Jemeļjaņenko treneri deva savu vērtējumu par sportista veselības stāvokli un par to cik drīz Fjodoru MMA līdzjutēji redzēs arēnā cīnāmies.

„Ļoti labi, ka Fjodoram ir kaujiniecisks noskaņojums, viņš šobrīd ir gatavs visus pārplēst uz pusēm! Uz acs ir hematoma, bet tā pāries. Galvenais, lai nav nekāda psiholoģiskā noslogojuma. Tagad trenēsimies trīskāršā noslogojumā,” tuvākos plānus atklāj treneris Vladimirs Voronovs.

Atgādinām, ka 12. Februārī ASV „Strikeforce Heavyweight Grand Prix” turnīra ceturtdaļfināla cīņā Fjodors Jemeļjaņenko otrajā raundā ar tehnisko nokautu (Dakteris apstādināja cīņu – aut.) zaudēja brazīlietim Antonio „Bighfoot” Silvam.

Līdz ar šo zaudējumu Jemeļjaņenko izkrita no tālākā turnīra, taču noteikumi pieļauj, ja gadījumā kāds no turnīra dalībniekiem gūst savainojumu un nevar piedalīties turnīrā, ar īpašas komisijas lēmumu izkritušais turnīra cīkstonis var atgriezties „Grand Prix” apritē.

Izmantotie resursi:
НОВОСТИ L!FE | SPORTS - НОВОСТИ СПОРТА

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-02-16 13:38, pirms 13 gadiem
noskatījos cīņu tikai tagad - Fjodors labi turējās, neviens nezin - kā viss beigtos, ja 3. raunds notiktu...........

BET......reizēm tieši zaudējumi ir tie, kas liek visu izvērtēt un dod pavisam citu dzinēju turpināt...ko arī Fjodoram novēlu !

PS + mazliet labāk turēt rokas aizsardzībā

  +1 [+] [-]

, 2011-02-16 15:46, pirms 13 gadiem
nesaprotu kāpēc Fedors negrib pamēģināt LHW. Nu ir viņš daudz lielākus dauzījis jā, bet nu gan jau apnīk ar laiku, ka visās cīņās visi ir daudz lielāki.

  -2 [+] [-]

, 2011-02-16 17:33, pirms 13 gadiem
Lieliski jaunumi! Domāju, ka Fedor var vēl gadus divus pacīnīties augstākajā līmenī. Riktīgs cīnītājs - ar tādu aizauzītu aci 2 raunda beigās vēl mēģināja (diemžēl bez panākumiem) potītes laušanas paņēmienu! 3 raunds varēja visādi beigties. Jāatceras, ka viņam ir viena sitiena nokauta spēks. Vai tad kāds gaidīja to sitienu Rodžera cīņā? Šoreiz varēja iziet tāpat! Nekas - nāks atpakaļ vēl stiprāks!

  +2 [+] [-]

, 2011-02-16 18:01, pirms 13 gadiem
vistizlākie bija vaita izteikumi pēc cīņas

  -1 [+] [-]

, 2011-02-16 20:01, pirms 13 gadiem
Paldies dievam . Es jau sabijos !

     [+] [-]

, 2011-02-17 17:30, pirms 13 gadiem
Tā jau likās, jo Fjodors vienkārši pirms tam nebija izjutis zaudējuma sajūtas, bet tagad divi pēc kārtas. Cīņā pret Silvu neizskatījās pārliecinoši.

     [+] [-]

, 2011-02-17 19:31, pirms 13 gadiem
patieshaam zheel ka smagaa svara kategorija ir 93-120..ieprieksheejaas iet pa 7 kg bet sheit daudz vairaak