Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

MMA cīkstonis Edgars Skrīvers Kanādā cīnīsies ar pazīstamo Ksavjē Alaoi

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

MMA cīkstonis Edgars Skrīvers Kanādā cīnīsies ar pazīstamo Ksavjē Alaoi
Edgars Skrīvers
Foto: tmfight.lv

Latvijas vadošais vieglākā svara (- 62 kg) MMA cīkstonis Edgars Skrīvers (15-4), kurš šogad tika kronēts par Vācijas organizācija “Superior FC” pasaules čempionu, turpmāk cīnīsies zem Krievijā bāzētās organizācijas Absolute Championship Berkut (ACB) karoga. Viņa debija šajā organizācijā notiks 14. oktobrī Kanādā cīņā ar Ksavjē Alaoi (8-1).

Tukumnieks ar ACB noslēdzis līgumu uz trim cīņām, kas nozīmē, ka kādu laiku mēs Skrīveru neredzēsim cīnāmies Latvijā. Viņa pirmais eksāmens šīs organizācijas rindās būs kanādietis, bijušā UFC čempiona Džordža Santpjēra (25-2) treniņu biedrs Ksavjē Alaoi (8-1).

“Mana debija ACB notiks oktobrī Kanādā,” apstiprināja pats Edgars Skrīvers, kuram ar Ksavjē Alaoi bija ieplānota cīņa jau 2015. gadā Tukumā cīņu šovā “FREON: Milžu cīņas”, taču toreiz šis mačs nenotika, jo Skrīvers devās uz Ķīnu cīnīties par pasaules čempiona jostu, bet kanādietim pretī tika nolikts Raimonds Kozlovskis (1-4).

“ACB uz doto brīdi ir viena no prestižākajām organizācijām pasaulē, kura savās rindās savākusi labākos atlētus, kuri nestartē UFC. Šeit ir liela konkurence, spēcīgi sportisti, tāpēc ar nepacietībā degu sevi pārbaudīt šajā līmenī.”

Skrīvers, kura trofeju skapītī stāv pasaules čempiona tituli MMA “Loong FC” (Ķīna) un “Superior FC” (Vācija) versijās, kā arī Latvijas čempiona josta, šobrīd Eiropas reitingā ieņem augsto devīto vietu. Viņš nekad nav slēpis, ka viņa mērķis ir nonākšana UFC un pie šī mērķa tukumnieks arī pieturas.

Par Edgara nozīmīgākajām uzvarām var uzskatīt panākumus pār Artunu Račiču (18-8-1) Junu Ho Jungu (7-3), Fernando Floresu (5-2) un Mihailu Zabajevu (7-6), taču viens ir skaidrs – Skrīvera karjerā spožākās uzvaras ir tikai priekšā.

Izmantotie resursi:
Tapology | The MMA Network

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-10-18 13:22, pirms 7 gadiem
Skrīvers ir tas skandalozais tips, kuru Zviedrijas Drošības policija aizturēja un viņš nonāca ziņās par to, ka uzejot ringā izvēlējās atskaņot islāma radikālistu himnu un pēc tam vēl publikai rādīja viņu žestu. Nožēlojami...

Plašāk var lasīt tvnetā.