Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Lavrinovičs traumas dēļ piekāpjas Stecurenko

Lavrinovičs traumas dēļ piekāpjas Stecurenko
Mareks Lavrinovičs (pa labi) cīņā ar Aleksandru Stecurenko
Foto: Uģis Grantiņš

Vakar „Arēnā Rīga” notika ilgi gaidītā revanša cīņa starp Latvijas spēcīgāko pussmagā svara kikbokseri Mareku Lavrinoviču un Eiropas čempionu K-1 no Krievijas Aleksandru Stecurenko. Līdzīgi kā pirmajā mačā, savainojuma dēļ latviešu sportists guva zaudējumu.

Jau iepriekš Lavrinoviča komanda ziņoja, ka sportistam nepieciešama kājas operācija, taču tukumnieks tik un tā piekritis revanša duelim ar Aleksandru Stecurenko neskatoties uz nopietno traumu.

Pirmo raundu Mareks Lavrinovičs iesāka diezgan pārliecinoši – spieda savu pretenieku stūrī, nodemonstrējo labu boksa tehniku, taču izdarot sitienu ar kāju korpusa rajonā (trāpīja pa elkoni – J.E.) Lavrinovičs savainoja pēdu. Tukumniekam atskaitīja nokdaunu, taču sportists bija gatavs turpināt cīņu par spīti sāpēm. Pēc tiesneša atļaujas turpināt maču sekoja sitiens ar kāju pāri plecam jeb salto Mareka izpildījumā, Stecurenko aizpeldēja, tiesnesis iejaucās, taču dīvainā kārtā neatskaitīja nokdaunu. Pirmais raunds aizritēja Lavrinoviča zīmē.

Karatē meistars Lavrinovičs uz otro raundu iznāca klibodams – divi spērieni ar kāju pretiniekam un Lavrinovičs pats atkal sāpēs nogāzās uz ringa dēļiem. Cīņa bija beigusies. Otro reizi Aleksandru Stecurenko no zaudējuma paglāba Lavrinoviča trauma. Taču sports ir sports un sportā notiek visādi.

Pēc cīņas sportacentrs.com jautāja par sportista veselības stāvokli, tukumnieka komandas pārstāvji apstiprināja, ka par sevi likusi manīt vecā trauma un šobrīd kikboksera potīte un apakšējais muskulis ir stipri piepampuši. No vairāk komentāriem viņi pagaidām atteicās.

“FAXE FORWARD CHALLENGE -2” rezultāti

DisciplīnaUvarētājsZaudētājsMetodeRaunds
MMAValērijs MikalauskasAleksandrs SkrejversSubmission2
MMAVitālijs Minakovs (Krievija)Karols Celinskis (Polija)TKO1
MMAStaņistals Molodcovs (Krievija)Artūrs GorlovsSubmission1
K-1Kirils Pšonko (Lietuva)Jevgēņijs AleksejevsPTS3
K-1Zaurs DžavadovsMantas Stebalauskas (Lietuva)PTS3
K-1Pāvels Turuks (Baltkrievija)Irži Bubinski (Polija)PTS3
K-1Vitālijs BuhrjakovsGrigorijs OšepkovsPTS3
K-1Pāvels Turuks (Baltkrievija)Zaurs DžavadovsPTS3
K-1Igors TkačenkoEimantas Kviļunas (Lietuva)PTS3
K-1Aleksandrs Stecurenko (Krievija)Mareks LavrinovičsTKO2

Izmantotie resursi:
Tukuma Brali


, 2012-04-15 17:37, pirms 12 gadiem
kur var vidaku redzeet?
Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).