Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

WWE vrestleris Deivs Batista tomēr debitēs MMA

WWE vrestleris Deivs Batista tomēr debitēs MMA
Deivs Batista
Foto: allstarpics.net

Seškārtējais WWE pasaules čempions profesionālajā vrestlingā Deivs Batista par spīti savam solīdajam vecumam tomēr nolēmis debitēt MMA. Viņa debija paredzēta 6. oktobrī šova „CES MMA” ietvaros pret citu profesionālā MMA debitantu – Rašidu Evansu, ziņo tmz.com

Četrdesmit trīs gadus vecai Deivs Batista debiju profesionālajā MMA bija ieplānojis jau divus gadus atpakaļ, taču tā arī viņa parādīšanās MMA ringā nenotika.

2011. gadā Deivs atkal publiski pziņoja, ka nav atmetis domu startēt MMA un tajā laikā sportists veica pārrunas ar amerikāņu MMA organizāciju Strikeforce. Taču gala iznākums nebija tas iepriecinošākais – brīdī kad organizācija ar Batistu bija atradusi kopīgu valodu un atlika vien abām pusēm parakstīt kontraktu, Strikeforce savā īpašumā pārņēma „Zuffa”, kurai slavenais vrestleris nebija nepieciešams.

Savukārt Batistas trīsdesmit trīs gadīgais pretinieks Rašids Evans ar MMA nav tik sveš kā viņa slavenais oponents. Lai arī Evans nav aizvadījis nevienu profesionālo cīņu, vadoties pēc sherdog.com pieejamās informācijas, amatieros viņam aiz muguras ir trīs mači. Tiesa, no šiem mačiem ir izcīnīta tikai viena uzvara un tā pati tika izcīnīta viņa debijā.

Izmantotie resursi:
Celebrity Gossip | Entertainment News |...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...


, 2012-07-15 16:56, pirms 12 gadiem
Rašids Evanss
, 2012-07-16 20:23, pirms 12 gadiem
marc rakstīja: Rašids Evanss
vinsh laikam joko vai tupa raksta kautko par ko neka nejedz?!?!

Rashad Evans - Wikipedia, the free encyclopedia
, 2012-07-17 19:46, pirms 12 gadiem
Bertuzzi rakstīja: vinsh laikam joko vai tupa raksta kautko par ko neka nejedz?!?!

http://en.wikipedia.org/wiki/Rashad_Evans
Tups esi tu laikam, ja jau wikipēdijā atradi Rashadu tad varēji jau arī pamanīt, ka apraksts neatbilst viņam. 3X nomēri un tad nogriezi!!!
Rashid "Smash" Evans MMA Stats,...
, 2012-07-17 22:43, pirms 12 gadiem
MMA-AMM rakstīja: Tups esi tu laikam, ja jau wikipēdijā atradi Rashadu tad varēji jau arī pamanīt, ka apraksts neatbilst viņam. 3X nomēri un tad nogriezi!!!
http://www.sherdog.com/fighter/Rashid-Evans-64236
Es smejos par to, ka ir kkāds zem viduvēja līmeņa mma fighters, kuram vārds ir gandrīz tāds pats kā top3 lhw
Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).