Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Kokers neļaus Jemeļjaņenko tik ātri beigt karjeru

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Kokers neļaus Jemeļjaņenko tik ātri beigt karjeru
Skots Kokers un Fjodors Jemeļjaņenko
Foto: sherdog.com

Amerikāņu MMA organizācijas „Strikeforce” prezidents Skots Kokers ārzemju masu medijiem vēstījis, ka Fjodors Jemeļjaņenko par agru ir paziņojis par savas karjeras beigšanu un viņš līdz gada beigām gatavojas krievam uzorganizēt vismaz vēl vienu cīņu.

„Parasti Fjodors iniciatīvu pārņem trešajā raundā, taču cīņā ar Antonio Silvu viņam nebija iespēju realizēt sevi,” stāsta Kokers.

„Jūs zināt kā sportisti beidz karjeru? Parasti pēc cīņas cilvēki ir pārāk emocionāli. Es uzskatu, ka Fjodoram priekšā vēl ir daudz cīņu, pie tam viņam vēl ir spēkā līgums ar mums.”

„Pamatojoties uz turnīra noteikumiem, viņš drīkstēs nomainīt kādu no turnīra dalībniekiem, kurš sacensību laikā guvis savainojumu un nav spējīgs turpināt dalību turnīrā. Bet šādus lēmumus pieņem komisija. Fjodoram ir viss, lai startētu augstākajā līmenī. Viņa nākamā cīņa var notikt līdz šā gada beigām.”

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...

     [+] [-]

, 2011-02-14 12:47, pirms 13 gadiem
Fjodoram ir līgums vēl uz 2 cīņām,bet viņs bez sankcijām'un sodiem to var nepildīt,ja beidz karjeru.Es domāju,ka tomēr pielauzīs Jemeļjaņenko iziet ringā,un domāju,ka tas būs revanšs pret Verdumu

  +3 [+] [-]

, 2011-02-14 13:17, pirms 13 gadiem
es domāju,ka Džo Kokers

  +3 [+] [-]

, 2011-02-14 13:43, pirms 13 gadiem
Tāpat Fjodors bija, ir un būs THE BEST!!!!

     [+] [-]

, 2011-02-14 14:05, pirms 13 gadiem
thekurmis rakstīja: es domāju,ka Džo Kokers
Starp citu, es arī iedomājos par tādu variantu. Džo Kokers mēģinās pierunāt savu draugu, Jemeļjaņenko, beigt karjeru.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja