Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Dana Vaits priecājas par Jemeļjaņenko aiziešanu no sporta

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Dana Vaits priecājas par Jemeļjaņenko aiziešanu no sporta
Dana Vaits
Foto: sherdog.com

Pēc zaudējuma Antonio Silvam pasaules leģendārākais MMA cīkstonis Fjodors Jemeļjaņenko paziņoja par karjeras beigšanu. Par krieva aiziešanu no sporta ar twitter palīdzību uzjautrinājās UFC prezidents Dana Vaits.

Neilgi pēc Fjodora Jemeļjaņenko paziņojuma, ka šī viņam bija pēdējā profesionālā cīņa, UFC prezidenta Dana Vaita „twitter” profilā parādījās smaidiņš.

Dana Vaits par savu attieksmi saņēma aizrādījumu no kāda no daudzajiem Jemeļjaņenko faniem: „Jums vajadzētu Fjodoram izrādīt daudz lielāku cieņu, par cik viņš daudz ko ir izdarījis sporta veida labā, ko jūs it kā mīlat!”

Uz šo vēstuli Vaits atbildēja diezgan skarbi: „Ko tad viņš tādu izdarījis, stulbeni?!”

Un vēl mazliet vēlāk Vaits papildināja: „...M-1 ir beigas. Ko gan es tev teicu muļķīti Vadim?” (“M1 = M done! What did I tell you Vadummy!!” – angļu val.). Šis teksts bija veltīts Fjodora Jemeļjaņenko menedžerim un „M-1 Global” prezidentam Vadimam Fikelšteinam.

Ilgi arī nevajadzēja gaidīt kompānijas „M-1 Global” reakciju. Uz Dana Vaita rupjajiem izteicieniem „M-1” pārstāvis Jevgēņijs Kogans atbildēja mierīgā krievu garā: „Dana Vait, tik viegli būt āzim, izliekot informāciju caur telefonu, vai ne tā? Nāc un pasaki to Vadimam sejā...Mēs esam Džersijā, mīkstais!”
Izskatās, ka šī nebūs pēdējā UFC un M-1 vārdu apmaiņa.

Atgādinām, ka UFC jau sen vēlas parakstīt līgumu ar Fjodoru Jemeļjaņenko, taču Danam Vaitam un Vadimam Fikelšteinam tā arī nav izdevies atrast kopīgu valodu.

Izmantotie resursi:
Mix Fight M-1 - бои без правил, микс файт

  +2 [+] [-]

, 2011-02-14 16:16, pirms 13 gadiem
Man personīgi arī nekad nav paticis Fedors, bet nu Vaits patiešām bieži vien šauj pār strīpu. Viņš vienmēr visus pārējos ir nolicis. Tas ir viņa dabā, kas noteikti nav labi.

Taču nedomāju, ka Fedors patiešām aizies. Gan paņems kādu brīdi brīvu un tad jau būs atpakaļ.

  +2 [+] [-]

, 2011-02-14 16:50, pirms 13 gadiem
Tas viņa ļaunais prieks ir tik kaitinošs! Fedors aiz sevis jau tagad ir atstajis mantojumu! Desmit gadus pec Dana Vata neviens par to kretinu pat neatceresies!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-02-16 13:43, pirms 13 gadiem
baigi lecīgs samadurs

     [+] [-]

, 2011-02-17 19:33, pirms 13 gadiem
tas bija paredzams kaa fedors zaudees taa shis prieciigs

     [+] [-]

, 2011-02-20 13:32, pirms 13 gadiem
lai gan Vaits mēdz brūķēt muti mazliet par daudz, šito nu nebiju gaidījis.