Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: 4. martā Nurmagomedovs cīnīsies ar Fergusonu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Oficiāli: 4. martā Nurmagomedovs cīnīsies ar Fergusonu
Habibs Nurmagomedovs (no kreisās) un Tonijs Fergusons
Foto: foxsports.com

Oficiāli apstiprināta divkauja starp vadošo krievu vieglā svara MMA cīkstonis Habibu Nurmagomedovu (24-0) un realitātes šova “The Ultimate Fighter 13” uzvarētāju amerikāni Toniju Fergusonu (22-3), kura notiks 4. martā Lasvegasā (ASV) cīņu šova “UFC 209” ietvaros.

Šajā mačā atlēti spēkosies par vakanto pagaidu UFC vieglā svara (-70 kg) čempiona jostu, kas uzvarētajam nozīmē, ka nākamo maču jostu apvienošanas kārtībā tas aizvadīs ar UFC regulārā čempiona titula īpašnieku īru Konoru Makgregoru (21-3).

Jāpiezīmē, ka cīņa starp Nurmagomedovu un Fergusonu divreiz jau tika atlikta sportistu savainojumu dēļ, taču šoreiz izskatās, ka tā notiks. Habibs ilgi “medīja” Toniju un pat piedāvāja amerikānim no savas kabatas samaksāt 200, 000 ASV dolāru lielu honorāru par šo maču, lai tik viņš cīnītos ar viņu.

Taču krievam nebūs jātērē personīgie līdzekļi, lai dabūtu Fergusonu cīņu būrī, visas finansiālās lietas, lai mačs notiktu nokārtojusi UFC. Šī divkauja būs viena no cīņu šova “UFC 209” vakara galvenajiem notikumiem, kura centrālais mačs būs titula cīņa starp UFC pusvidējā (-77 kg) svara čempionu Taironu Vudliju (16-3-1) un Stīvenu Tomsonu (13-1-1).

Habibs Nurmagomedovs, kurš šobrīd pasaules reitingā ieņem trešo pozīciju, UFC rindās debitēja 2012. gadā. Viņam zem šīs organizācijas karoga aizvadītas astoņas cīņas, visās izcīnot uzvaras. Krievs tiek uzskatīts par vienu no labākajiem pasaules MMA cīkstoņiem neatkarīgi no svara.

Arī Fergusonam UFC rindās tīri labi sokas. Vispirms viņš uzvarēja šīs organizācijas rīkotajā realitātes šovā “The Ultimate Fighter 13”, bet tad, izņemot vienu maču, sekoja uzvara pēc uzvaras. Zem UFC karoga Tonijs aizvadījis trīspadsmit cīņas, no tām tikai vienā atzīstot pretinieka pārākumu. Tonijs Fergusons pasaules vieglā svara reitingā ieņem otro vietu, jeb vienu ailīti aiz čempiona Konora Makgregora.

Izmantotie resursi:
UFC News, Results, Rumors, Videos, Events, UFC...

     [+] [-]

, 2017-02-04 09:22, pirms 7 gadiem
Ja Habibs uzvarees tad cerams ka vinju laidiis klaat gregoram, kuru ar vieglu roku gaaztu no tronja

     [+] [-]

, 2017-02-05 03:07, pirms 7 gadiem
Valents rakstīja: Ja Habibs uzvarees tad cerams ka vinju laidiis klaat gregoram, kuru ar vieglu roku gaaztu no tronja
pēc UFC 205 Habiba trūkumiem stoikā un Makgregora uzlaboto TDD šķita, ka cīņa varētu būt interesanta.

bet galīga neskaidrība ar Konoru. atliek tik minēt, vai viņa runas par WWE un Meivezeru vedīs uz citām karjeras iespējām, kad UFC vienkārši nepiķos gana. varbūt vienkārši blato, lai parādītu savu vērtību un kāpēc viņam pienāktos daļa pašas kompānijas.

reāli titula aizstāvēšana šķiet pilnīgi par zemu un prasta priekš Konora tagad. FW tituls, LW tituls, iesviež intrigu par WW titulu, Meivezers. Titula aizstāvēšana un tās cena nekāpj gana augstu.