Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Seši Latvijas džudisti Eiropas kausa posmā Tallinā kopā uzvar vienā cīņā

Ints Megnis
Ints Megnis

Seši Latvijas džudisti Eiropas kausa posmā Tallinā kopā uzvar vienā cīņā
Dāvis Dūda (pa kreisi). Foto: Judo club "Kyodai"

Seši Latvijas džudo cīkstoņi nedēļas nogalē piedalījās Eiropas kausa posmā, kas risinājās Tallinā, tomēr kopā uzvarēja tikai vienā cīņā.

Svara kategorijā līdz 66 kilogramiem jau pirmajos dueļos zaudēja Entonijs de Angeliss un Artūrs Kušins, svara kategorijā līdz 73 kilogramiem identisks sniegums bija Abdulfazam Nasirovam, kamēr svarā līdz 81 kilogramam identisks rezultāts bija Dmitrijam Fedosejenkovam.

Svarā līdz 90 kilogramiem jau pirmajā duelī zaudēja Mārtiņš Taube, kamēr vienīgo uzvaru no Latvijas sportistiem šajā pat svara kategorijā izcīnīja Dāvis Dūda, kurš pārspēja Krievijas pārstāvi Šamilu Ali Abulajevu. Tiesa, pēc tam nākamajā duelī, kas bija apakšgrupas pusfināls, viņš zaudēja Fauham Bulekulovam no Kirgizstānas, noslēdzot dalību sacensībās.

Latvijas džudisti šobrīd ir ārpus iespējas kvalificēties Tokijas olimpiskajām spēlēm. Vēl pirms gada olimpiskā ranga aukšgalā stabili atradās pieredzējušais Jevgeņijs Borodavko, tomēr šo gadu svara kategorijā līdz 100 kilogramiem viņš aizvadīja neveiksmīgi un pašlaik ir ārpus zonas, kas kvalificēsies četrgades galvenajam notikumam, kad nākamā gada 30. maijā noslēgsies atlase.

     [+] [-]

, 2019-10-13 19:18, pirms 5 gadiem
Visi seši kopistiski vienā cīņā piedalījās...?

Opaņki, tā būs kāda jauna disciplīna laikam, jeb Megnim jauna zāle ienākusi